Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

La Caixa atorga material per a la brigada de jardineria formada per persones amb discapacitat

3 de novembre de 2010 Una any més, l'Obra Social de la Caixa ha atorgat material per a les brigades de CIMEV (Creació i Manteniment d'Espais Verds), entitat que s'encarrega de feines vinculades a la jardineria i a la cura dels espais verds de Palau-solità i Plegamans per mitjà d'un conveni que té signat amb l'Ajuntament. Els treballadors i treballadores de CIMEV són persones que compten amb algun tipus de discapacitat física o mental però que no els impedeix treballar i participar en la societat com qualsevol altre ciutadà o ciutadana.

En concret, l'entitat financera ha atorgat a CIMEV una segadora de gespa autopropulsada, una retalladora i dues motxilles de tractaments. Tot plegat suma una inversió de 1888€.

El regidor de l'àrea, Abel Julien, ha lloat “la feina molt bena feta i precisa que fa CIMEV i els seu equip, que arriba a l'excel•lència perquè treballen amb entusiasme; ho fan amb cura i amb tot el seu cor”. “Si CIMEV no fes aquest servei a la ciutadania palauenca l'Ajuntament hauria de subcontractar-ho a algú altre”, ha precisat Julien per comentar que la relació entre CIMEV i l'Ajuntament està basada en el benefici mutu: “No es tracta només d'oferir possibilitats d'integració social, sinó que l'equip de CIMEV fa una tasca molt important que beneficia al conjunt de la societat”.

Per la seva banda, el director de la sucursal palauenca de la Caixa, Miquel dels Sants Carbonell “és una satisfacció poder anar més enllà dels serveis financers i donar serveis a la societat, col•laborant amb institucions com CIMEV i l'Ajuntament, que treballen per donar sortida a les necessitats de la gent”. “El material que hem atorgat a CIMEV és un suport a la feina ben feta i a la responsabilitat que demostren els seus treballadors”,

L'acte de lliurament també ha comptat amb la presència dels responsables de CIMEV (Creació i Manteniment d'Espais Verds). La Presidenta, Hermínia Navarrete va agrair la donació del material, que els permetrà millorar la feina que estan fent.


Imatges relacionades

  • Donació de la Caixa

    Donació de la Caixa