Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 11 de desembre

La Policia Local inicia una campanya per reduir l'ús indegut del mòbil

4 de novembre de 2010La Policia Local de Palau-solità i Plegamans durà a terme una campanya per reduir l'ús indegut dels dispositius telefònics durant la conducció. La campanya, d'abast estatal, es realitzarà entres els dies 8 i 14 de novembre i està impulsada pel Servei Català de Trànsit.


La Policia Local de Palau-solità i Plegamans segueix les directrius de control i seguiment que dóna el Servei Català de Trànsit a totes les policies locals i, per aquest motiu, durà a terme la campanya per controlar l'ús dels mòbils mentre conduïm. Una conducta que segons l'inspector en cap de la Policia Local del municipi, Xavier Virgili, “es considera de greu risc per a la seguretat viària i l'accidentalitat”.


La campanya es fa d'acord amb les decisions preses pel Grup de Treball GT12, de Directrius Tècniques i Reglamentació de Mitjans Tècnics a les Policies Locals de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Viària (CCTSV). Aquesta és l'onzena campanya d'aquesta any impulsada pel Servei Català de Trànsit pel que fa a temàtiques diverses de seguretat viària.Imatges relacionades

  • Unitat proximitat

    Unitat proximitat

  • Agents de la policia local en la campanya de control de velocitat

    Agents de la policia local en la campanya de control de velocitat