Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

Entra en funcionament el nou Centre d'Assistència Primària (CAP)

12 de novembre de 2010El nou centre d'atenció primària (CAP) de Palau-solità i Plegamans comença dilluns dia 15 de novembre la seva activitat assistencial. Aquest nou equipament, que substitueix el consultori local que donava aquest servei fins ara al municipi, disposa de 1.656,40m2, més del doble de les instal·lacions de què es disposava fins ara (731m2). El nou CAP, que té capacitat per atendre fins a 20.000 usuaris, està situat al carrer Can Cortès, molt a prop de l'antic.

 

El nou CAP de Palau-solità i Plegamans disposa de 23 consultes (medicina general, infermeria, atenció pediàtrica, odontologia i atenció a la salut sexual i reproductiva –ASSIR-), una àrea d'educació sanitària i una àrea de despatxos que acullen la direcció de l'equip d'atenció primària. A més, també acollirà un espai habilitat per diverses activitats de serveis socials. Amb aquest nou equipament, ciutadans i professionals sanitaris gaudiran d'un centre més proper, confortable i amb instal·lacions més modernes.

 

La inversió per a la posada en marxa d'aquest centre ha estat de 2.860.989,64€, que inclouen l'obra i l'equipament.Imatges relacionades

 • Façana del nou CAP, des del c. Can Cortès

  Façana del nou CAP, des del c. Can Cortès

 • Els professionals ja treballen en el trasllat

  Els professionals ja treballen en el trasllat

 • Una de les sales d'espera, amb vistes al pati central

  Una de les sales d'espera, amb vistes al pati central

 • Sala d'extraccions del nou CAP

  Sala d'extraccions del nou CAP