Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 19 d'agost

Actuacions urgents a la via pública per evitar incidents

22 de novembre de 2010La regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha actuat de forma urgent per solucionar uns desperfectes apareguts en dos carrers del municipi que podien suposar un perill per als vehicles i les persones que hi transitessin. El regidor de Via Pública, Josep M. Serraviñals recorda “la gran utilitat de la col·laboració ciutadana per detectar amb la màxima celeritat els problemes que puguin sorgir a la via pública i poder posar-hi remei de la forma més ràpida possible”.

 

El primer dels dos desperfectes que s'han solucionat durant aquesta setmana afectava la cruïlla entre el carrer Garraf i l'avinguda Catalunya (antiga carretera C59), que és una de les vies amb més volum de trànsit del municipi. En aquest punt existeix una reixa del clavegueram, que s'havia doblegat i havia quedat fora del seu lloc. En descobrir el desperfecte, l'Ajuntament va procedir de forma immediata a senyalitzar el perill i evitar el pas dels vehicles per sobre de la reixa malmesa. Tot seguit, es va procedir a arreglar-la i a substituir el marc que la sosté. Per últim, s'ha pavimentat amb formigó nou el seu voltant. La reparació s'ha completat aquest mateix matí.

 

Paral·lelament, a principis de la setmana passada també es va detectar un esvoranc de petites dimensions (d'uns centímetres de diàmetre) en la calçada del carrer Dr. Navarro, a prop de la confluència amb el carrer Sant Miquel. Aquest punt també suporta un important volum de trànsit en estar situat al centre del municipi. El forat va ser causat pel trencament d'una canonada de clavegueram antic, que estava en desús. El trencament d'aquesta antiga canonada va provocar que cedís el sòl i l'asfalt situat directament a sobre. La reparació s'ha fet de forma immediata, requerint l'obertura d'una cala per determinar-ne la causa exacta i poder efectuar els treballs. Amb l'actuació s'ha detectat una escomesa antiga trencada i un col·lector antic ple de terra. Ja s'ha eliminat el perill, amb la col·locació d'una llosa de formigó i el reompliment amb terra. En els propers dies es reasfaltarà la superfície que ara ha quedat tapada amb terra.Imatges relacionades

  • Reixa reparada a la cruïlla entre el c. Garraf i l'av. Catalunya

    Reixa reparada a la cruïlla entre el c. Garraf i l'av. Catalunya

  • Cala tapada amb terra al c. Dr. Navarro que pròximament quedarà coberta amb asfalt

    Cala tapada amb terra al c. Dr. Navarro que pròximament quedarà coberta amb asfalt