Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de setembre

Més de 10.000 ciutadans de Palau-solità i Plegamans poden votar en les eleccions al Parlament de Catalunya

26 de novembre de 2010Un total de 10.505 persones censades a Palau-solità i Plegamans poden exercir el seu dret a vot en les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebren el proper diumenge, 28 de novembre del 2010.

 

A Palau-solità i Plegamans hi haurà un total de 7 locals electorals on la ciutadania podrà emetre el vot. Repartides en aquests locals hi haurà 18 meses i 8 seccions. Cada elector haurà d'acudir a un dels 7 locals segons el barri o carrer on està censat. Dins el local, l'elector haurà d'acudir a la mesa que li correspongui, segons la lletra inicial del seu primer cognom.

 

Llista de Locals Electorals de Palau-solità i Plegamans:

 

1. Centre Recreatiu (c. Camí Reial, 146)

Seccions 001 i 005. Local electoral per als ciutadans i ciutadanes censats als barris del centre del municipi, com la Zona Centre, Can Cortès Nord, l'Alzina (zona del barri situada al sud de la rambla del Molí)... Consulteu el plànol adjunt per conèixer els límits exactes de les seccions.

 

2. Escola Can Cladellas (ptge. de Can Cladellas, s/n)

Secció 002. Local electoral per als ciutadans i ciutadanes censats als barris de la zona oest i sud-oest del municipi, com la Sagrera, Can Riera, Can Clapés, Can Parera... Consulteu el plànol adjunt per conèixer els límits exactes de les secció.

 

3. Masia de Can Cortès (c. Camí Reial, 56)

Secció 003. Local electoral per als ciutadans i ciutadanes censats als barris situats al sud i sud-est de la Zona Centre, com Can Cortès Sud, la Pedra Llarga, Turó Castell, Plegamans Sud... Consulteu el plànol adjunt per conèixer els límits exactes de la secció.

 

4. Escola Palau (c. Arquitecte Falguera, 37)

Secció 004. Local electoral per als ciutadans i ciutadanes censats als barris situats al nord del municipi, com el Pla de l'Alzina, la Pineda Nord, Carrer de Dalt, Can Puig-oriol, Sant Roc... Consulteu el plànol adjunt per conèixer els límits exactes de la secció.

 

5. Escola Bressol el Sol (c. de Sant Joan, s/n)

Secció 006. Local electoral per als ciutadans i ciutadanes censats als barris situats al sud i sud-est del municipi, com la Plana de Can Maiol, Can Maiol, Carrer de Baix... Consulteu el plànol adjunt per conèixer els límits exactes de la secció.

 

6. Poliesportiu Can Falguera (c. de la Guatlla, 18)

Secció 007. Local electoral per als ciutadans i ciutadanes censats als barris situats al nord-est del municipi, com Can Falguera i els Turons. Consulteu el plànol adjunt per conèixer els límits exactes de la secció.

 

7. IES Ramon Casas i Carbó (c. Lluís Companys, 2)

Secció 008. Local electoral per als ciutadans i ciutadanes censats als barris situats al nord-oest de la Zona Centre, com la Pineda Sud, Can Duran, Montjuïc... Consulteu el plànol adjunt per conèixer els límits exactes de la secció.Imatges relacionades

  • Parlament de Catalunya. Autor: Xavier Vázquez

    Parlament de Catalunya. Autor: Xavier Vázquez

Documentació adjunta

Enllaços relacionats