Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de novembre

Transport adaptat per assegurar el dret a vot de totes les persones

26 de novembre de 2010Les persones amb mobilitat reduïda poden sol·licitar el servei de transport adaptat per poder desplaçar-se fins al local electoral i emetre el seu vot en les eleccions al Parlament de Catalunya que tenen lloc el diumenge 28 de novembre.

 

Per gaudir d'aquest servei s'ha de trucar al número de telèfon 902.112.062 (Grup Saps) i deixar les dades que els sol·licitin. Es recomana que es demani el servei abans del diumenge 28 de novembre. L'empresa que presta el servei és qui s'encarrega de la gestió de les demandes i el disseny dels recorreguts. Per poder donar servei a totes les persones que ho demanin, els electors hauran d'adaptar-se als horaris i recorreguts que organitzi l'empresa.

 

Tenen dret al servei les persones de Palau-solità i Plegamans amb problemes de mobilitat que estan censades al municipi. El transport adaptat durà les persones que ho sol·licitin als locals electorals que els pertoqui segons el sector del municipi on estan censades. Consulteu el mapa adjunt per conèixer el local electoral que es correspon amb cada sector.Documentació adjunta