Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 18 d'agost

Millores a la Deixalleria Municipal

16 de gener de 2007L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, a través de la regidoria de Medi Ambient, està portant a terme tota una sèrie de millores a la Deixalleria Municipal per adaptar-la a les noves necessitats generades pel sistema de recollida de residus del poble, que ja inclou la recollida orgànica en dos barris i entre els grans generadors (bars, restaurants i escoles) i la recollida de la poda. En concret, les obres de millora han inclòs l'acabat de l'asfaltat de tot l'espai que ocupa la Deixalleria i l'habilitació com a moll de la zona del costat pel tractament i emmagatzematge de la poda. Aquests nous espais millorats acolliran les màquines compactadores per tractar els següents residus: paper, envasos i cartró i, alhora, també es millorarà la possibilitat d'emmagatzematge per als residus orgànics generats per la poda. Tant la possibilitat de compactar residus a la pròpia Deixalleria com la d'emmagatzemar la poda permetrà estalviar viatges a les deixalleries supramunicipals que tracten aquest tipus de residus.

L'objectiu de la Deixalleria Municipal és recuperar aquelles fraccions que siguin reciclables i/o reutilitzables, així com poder tractar aquells residus que per la seva toxicitat requereixen un procés especial. La Deixalleria està situada davant del Parc de l'Hostal del Fum i permet a la ciutadania disposar d'un equipament que contribueix de manera important a fomentar el reciclatge i a mantenir Palau-solità i Plegamans net.

La Deixalleria és oberta de dimarts a dissabte de 9,30 a 13h i de 16 a 19 h i els diumenges de 9 a 14h. El dilluns està tancat per descans del personal.

Imatge
Treballs d'asfaltat a la Deixalleria

Imatges relacionades

  • Vistes de la Deixalleria

    Vistes de la Deixalleria

Enllaços relacionats