Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de novembre

Es posa en marxa el nou Bar Social per a la gent gran del municipi

21 de desembre de 2010La regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa el Bar Social dins la Masia de Can Cortès. Un nou espai per a la gent gran del municipi on hi poden dur a terme les seves activitats diverses.

Després de mesos d'obres, el Casal de la Gent Gran de Palau-solità i Plegamans disposa d'un espai que farà la funció de bar i de zona per realitzar activitats. “Hem respost a una demanda i hem assolit un dels objectius d'aquesta legislatura, que els avís disposin d'un espai més ampli per trobar-se i relacionar-se entre ells” explica l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans Mercè Pla.

Amb aquesta reforma el Casal guanya uns 60 metres quadrats i, per tant, ara disposarà de tres espais diferents. “El nou Bar Social servirà per fer-hi activitats de tot tipus, des de prendre alguna beguda fins a fer classes de ball” explica el President del Casal d'Avis, Josep Vivancos.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Socials Carme Rubí explica que amb aquest nou espai, el Casal d'Avis obrirà matí i tarda. “Hi tindran accés els més de 500 associats que podran gaudir del servei de Bar amb uns preus ajustats a les possibilitats de la gent gran del municipi” ha conclòs Rubí.

Tot i que l'espai ja ha entrat en funcionament, en els propers dies s'acabaran d'enllestir els petits detalls que queden per resoldre.


Imatges relacionades

  • Acte d'inauguracio del nou espai social per a la gent gran a Can Cortès

    Acte d'inauguracio del nou espai social per a la gent gran a Can Cortès