Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 21 de setembre

El Pati Lúdic tanca una edició multitudinària i amb força novetats

30 de desembre de 2010El Pati Lúdic del Nadal 2010 va tancar ahir l'edició d'aquest any al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. “L'èxit d'enguany demostra la consolidació d'aquesta iniciativa que ofereix una alternativa esportiva, participativa, lúdica i educativa als infants i joves del nostre municipi durant les vacances nadalenques”, afirma l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla.

 

“Hi ha hagut una afluència massiva de públic al llarg dels tres dies en què ha tingut lloc el Pati Lúdic”, comenta el regidor d'Esports, Albert Font. I és que es calcula que van assistir-hi més de 2 mil persones en cadascuna de les jornades. El Pati Lúdic ofereix un ampli ventall de jocs i activitats per a infants i joves. Així, els assistents van poder participar en diversos tallers, practicar diversos esports, jugar en atraccions inflables de grans dimensions... Enguany, a més, hi va haver com a novetat un trenet que circulava sobre vies a l'interior del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor, equipament que va acollir la pràctica totalitat d'atractius del Pati Lúdic. D'altra banda, es va organitzar un tomb pel recentment estrenat Carril Bici del municipi. Abans de sortir amb les bicicletes, un agent de la Unitat de Mobilitat Segura va impartir una xerrada amb els nens i nenes que s'hi van apuntar per explicar-los consells de seguretat i normes de circulació.

 

El Pati Lúdic és una iniciativa organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, que ofereix aquesta alternativa d'oci de forma gratuïta. L'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans va encarregar-se un any més el concurs de futbol i va aportar els premis als millors classificats. També va col·laborar-hi el Casal de la Gent Gran, que van oferir el servei de guarda-roba de forma gratuïta.Imatges relacionades

  • 101230 patiludic inflable

    101230 patiludic inflable

  • 101230 patiludic tren

    101230 patiludic tren

  • 101230 patiludic carrilbici

    101230 patiludic carrilbici