Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

L'Ajuntament, premiat a Madrid per la política mediambiental

21 de gener de 2011L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha rebut una Bandera Aenor com a reconeixement per haver certificat que compleix amb el sistema EMAS, d'avaluació i millora del comportament ambiental. És un sistema voluntari establert pel la Comissió Europea mitjançant un reglament. L'Alcaldessa, Mercè Pla, i el regidor de Gestió Ambiental, Ivan Costa, van recollir el premi ahir, 20 de gener, a Madrid, dins el marc de la Fira Internacional de Turisme FITUR. Els hi va lliurar Avelino Brito, Dr. General Adjunt d'Aenor.

 

“Ens il·lusiona molt comptar amb aquest reconeixement perquè la política mediambiental és un eix estructural del Pla d'Acció Municipal impulsat per aquest equip de govern”, destaca l'Alcaldessa, qui també considera que “demostra la voluntat de l'equip de govern de treballar en contra del canvi climàtic i la reducció del CO?, tal i com ens vam comprometre al Pacte d'Alcaldes”.

 

La certificació EMAS s'adjudica a les empreses o institucions que demostren complir amb la legislació ambiental, que prevenen i redueixen la contaminació ambiental i que milloren contínuament la relació amb l'entorn natural i amb les persones que hi viuen. El regidor de Gestió Ambiental, Ivan Costa, comenta que “es tracta d'una distinció important que premia la bona feina feta durant la legislatura en favor de la sostenibilitat i de forma transversal als projectes de l'Ajuntament i al seu funcionament quotidià”. L'Ajuntament considera que accions com la implantació de la recollida porta a porta de les escombraries o la incorporació de vehicles elèctrics al parc mòbil municipal han estat determinants per a la decisió d'Aenor.

 Imatges relacionades

  • Ivan Costa, Mercè Pla i Avelino Brito a l'entrega del premi

    Ivan Costa, Mercè Pla i Avelino Brito a l'entrega del premi

  • Els representants palauencs amb altres premiats per Aenor

    Els representants palauencs amb altres premiats per Aenor