Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

El Govern municipal lamenta la decisió de tancar la planta palauenca de Yamaha

26 de gener de 2011L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans lamenta profundament les informacions on s'anuncia que l'empresa japonesa Yamaha, que té una fàbrica al Polígon Industrial Riera de Caldes del municipi, ha decidit desplaçar la seva producció a una única planta d'Europa situada a França.

 

Una delegació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, encapçalada per l'Alcaldessa, Mercè Pla, està en contacte permanent amb la Conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya per tal de trobar un solució el menys traumàtica possible per als treballadors i els proveïdors afectats. Al llarg del dia d'avui, 26 de gener, s'han mantingut reunions amb els responsables de l'empresa. És previst que anunciï oficialment el tancament el dijous 27. Un cop analitzada la situació, des de l'Ajuntament ja s'està treballant per oferir suport als treballadors afectats del municipi. D'una banda, s'intentarà que siguin reubicats en altres empreses i de l'altra, s'oferiran prejubilacions als treballadors de més edat.

 

En el cas de les empreses proveïdores de Yamaha, la Conselleria de Treball i l'Ajuntament estan estudiant diferents fórmules per facilitar que puguin continuar servint a la companyia a la nova planta de França. En els propers dies, una delegació de l'Ajuntament es reunirà amb els representants dels treballadors per escoltar el seu punt de vista.Imatges relacionades

  • La fàbrica de Yamaha, al polígon Riera de Caldes

    La fàbrica de Yamaha, al polígon Riera de Caldes