Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 14 d'agost

La Diputació de Barcelona dóna quatre bicicletes a l'Ajuntament

8 de febrer de 2011La Diputació de Barcelona ha donat quatre bicicletes tot terreny a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans després que el consistori les sol·licités. Les bicicletes han estat lliurades junt amb cascos de seguretat, cadenats contra robatoris i comptaquilòmetres.

 

Dues d'aquestes bicicletes són per a l'ús de la Policia Local. Sobretot serviran per a les sessions pràctiques d'Educació Viària que fan els agents de la Unitat de Mobilitat Segura amb alumnes dels centres educatius del municipi, si bé podran ser útils també per a altres tasques de la Policia Local. Les altres dues serviran per als desplaçaments que fan la resta dels treballadors del consistori dins del municipi per desenvolupar les seves tasques, amb la intenció d'incentivar l'ús de la bicicleta en lloc de vehicles motoritzats, sempre que sigui possible.

 

L'equip de govern considera que l'ús de les bicicletes per part dels treballadors municipals és important per tal que l'administració pública actuï de forma exemplar a favor d'un model de mobilitat més saludable i sostenible. La promoció d'aquestes mesures serveix per donar compliment efectiu als compromisos presos per l'Ajuntament en iniciatives internacionals com l'Agenda 21 o el Pacte d'Alcaldes Contra el Canvi Climàtic.Imatges relacionades

  • 110208 bicicletesdiputacio lliurament

    110208 bicicletesdiputacio lliurament

  • 110208 bicicletesdiutacio bici

    110208 bicicletesdiutacio bici