Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 19 d'agost

L'Ajuntament participa en una jornada europea per potenciar l'economia local

16 de febrer de 2011El passat divendres 11 de febrer els regidors d'Urbanisme i de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Josep Maria Serraviñals i Albert Font, respectivament, van assistir a la darrera jornada del Programa Europeu MITKE, convidats per L'INCASÒL. L'eix central de les jornades Mitke, que van tenir lloc a diversos indrets de la província de Barcelona entre el 9 i l'11 de febrer, amb el títol Imatge i Màrqueting Territorial, va ser la promoció de les àrees econòmiques del territori.

 

Mitke va analitzar el cas concret del Polígon Industrial Riera de Caldes, fet que van esprémer els regidors palauencs per posar de relleu el pes econòmic i la importància estratègica d'aquest polígon en el conjunt del país. I és que el Polígon Riera Caldes és un dels grans actius que Palau-solità i Plegamans pot oferir a tot tipus d'empreses. Precisament, la participació dels regidors Serraviñals i Font en aquesta jornada de MITKE “s'inscriu en la voluntat de l'Ajuntament de desenvolupar diferents estratègies de promoció del municipi”, subratlla l'Alcaldessa, Mercè Pla. En concret, Pla destaca “la rellevància de potenciar les capacitats empresarials, com a estratègia per al desenvolupament econòmic local i per a la creació de llocs de treball”.

 

INCASÒL participa en aquest programa conjuntament amb empreses públiques de deu regions europees. La jornada MITKE té l'objectiu d'intercanviar experiències i bones pràctiques que permetin trobar millors solucions en la promoció i gestió d'àrees d'activitat econòmica, negocis i parcs industrials. Aquesta jornada va ser la sisena que el Programa MITKE organitza. En anteriors edicions, celebrades a Hongria, Anglaterra, Itàlia, Polònia i País Basc, s'han tractat temes com la seguretat i els serveis, l'especialització de les àrees econòmiques, la sostenibilitat i el medi ambient, i la creació de clústers. L'acte va comptar amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder i va comptar amb la participació de diferents responsables d'àrees d'activitat econòmica, entre els quals, el sr. Pedro Nueno, professor d'IESE, que va parlar sobre Estratègies de Futur.Imatges relacionades

  • Vista parcial del Polígon Industrial Riera de Caldes

    Vista parcial del Polígon Industrial Riera de Caldes

Enllaços relacionats