Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

L'Ajuntament estudia solucions per a les persones afectades per els tancaments d'empreses

18 de febrer de 2011Davant les preocupants situacions econòmiques i laborals d'algunes empreses de Palau-solità i Plegamans, l'Ajuntament està buscant possibles camins que puguin ajudar a resoldre aquestes situacions. Una d'elles passaria per estrènyer la col·laboració amb la patronal CECOT per tal de trobar manera de re col·locar els treballadors afectats.

L'Alcaldessa, Mercè Pla i el regidor de DESOC Albert Font estan mantenint converses en tots els nivells per tal de trobar solucions a les possibles deslocalitzacions que s'estan produint a les indústries situades als polígons industrials de Palau-solità i Plegamans. Una d'aquestes vies passaria per la signatura d'un conveni amb la patronal CECOT, que ofereix que les persones que es trobin en atur rebin orientació, entrenament, acompanyament i suport per tal que disposin dels recursos i tècniques necessàries per accedir a una nova feina en el menor temps possible. “Creiem que és fonamental trobar la manera d'oferir tot el nostre suport als treballadors que s'hagin o que es puguin quedar sense feina” apunta l'Alcaldessa. Així mateix, Pla ha afegit que és molt important que les persones que estiguin a l'atur, han de continuar la seva formació per ser atractius al mercat laboral, “com més temps passa, més difícil és trobar feina i els programes ajuden a fer aquest trànsit”.

El programa proposa en un primer moment una entrevista d'acollida per analitzar la situació, uns tallers d'entrenament en habilitats i tècniques de recerca de feina, càpsules formatives per a especialitzar-se, assessorament en base a les necessitats i demandes de la persones, captació d'ofertes a través del mercat i un seguiment individual de les accions dutes a terme pels usuaris al llar de tot el programa.

És previst que en breu, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la patronal CECOT signin el conveni per tal de posar en marxa el programa que beneficiarà a totes les persones que s'hagin quedat a l'atur.


Imatges relacionades

  • Trobada amb responsables de CECOT

    Trobada amb responsables de CECOT