Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Els treballs per fer el nou CAP a Palau es mantenen segons el calendari previst

22 de gener de 2007Responsables de la conselleria de Salut van visitar el solar on s'aixecarà el nou equipament sanitari i van informar l'alcaldessa, Teresa Padrós, de les principals característiques del projecte
Els treballs per aixecar un nou Centre d'Assistència Primària (CAP) a Palau-solità i Plegamans van acomplint els terminis establerts. Divendres passat el responsable del sector sanitari del Vallès Occidental, Joan Parellada, acompanyat de l'arquitecte responsable del projecte van visitar el solar on s'ha de fer aquest nou equipament sanitari. Parellada va informar l'alcaldessa, Teresa Padrós, i diversos regidors de l'equip de govern de la situació del projecte que avança segons el calendari previst per la consellera de Salut, Marina Geli, va acordar amb l'alcaldessa. En concret, l'objectiu és tenir el projecte constructiu durant el primer semestre.
En les pròximes setmanes també es concretarà la cessió dels terrenys per part de l'Ajuntament al departament de Salut per al nou edifici, uns terrenys que justament estan ubicats al costat de l'actual equipament sanitari de Palau. A més, aquest nou CAP estarà pensat tenint en compte les previsions de possibles creixements de població de Palau en els pròxims 20 anys.
El futur nou CAP es construirà a pocs metres de l'equipament actual i, al marge de guanyar espai per a les diverses consultes i activitats pròpies d'un centre de salut, tindrà la categoria d'Àrea Bàsica de Salut (ABS). Això implicarà una millora tant quantitativa com qualitativa del servei ja que, en aquests moments, l'ABS de la qual depèn Palau es troba a Santa Perpètua i, per tant, els veïns i veïnes s'estalviaran desplaçaments.
D'altra banda, l'alcaldessa va visitar la trobada amb Joan Parellada per lliurar-li els resultats de la darrera enquesta de salut que ha promogut la regidoria de Sanitat al municipi perquè el departament de Salut conegui les principals necessitats.

Imatge
L'alcaldessa, primera per l'esquerra, amb els responsables del departament de Salut

Imatges relacionades

  • Visita al solar on s'aixecarà el nou CAP

    Visita al solar on s'aixecarà el nou CAP