Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 19 d'agost

Dissabte, 5 de març: Festa popular per inaugurar la Zona de Vianants

1 de març de 2011Aquest dissabte, 5 de març, a partir de les 10.30h, té lloc la inauguració de la Zona de Vianants que s'ha creat als carrers més cèntrics de Palau-solità i Plegamans. Hi haurà animació popular per a tothom i l'actuació del Grup de Combo 2 de l'Escola Municipal de Música i del Grup de Música i Animació la Torna. L'acte, obert a tota la ciutadania, s'organitza amb la voluntat d'esdevenir un acte festiu en el qual es vol aconseguir la participació del màxim nombre de ciutadans i ciutadanes de Palau-solità i Plegamans.

 

La inauguració serà presidida per l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla i Blagé, i per Joana Ortega i Alemany, Vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya. També hi assistiran, com a personalitats convidades, regidors i regidores de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, així com representants de l'ampli teixit associatiu del municipi.

 

La Zona de Vianants ha transformat els carrers del centre del municipi, recuperant l'espai públic per a l'ús ciutadà. S'ha aconseguit, doncs, una espai urbà cèntric totalment accessible per a totes les persones. L'objectiu és dotar el municipi d'una zona òptima per al passeig, per al joc d'infants... en definitiva, per potenciar la vida i les relacions veïnals al carrer. De la mateixa manera, la Zona de Vianants s'ha dut a terme com a estratègia per potenciar el comerç local.Imatges relacionades

 • Panoràmica del centre

  Panoràmica del centre

 • Plaça de la Vila

  Plaça de la Vila

 • Carrer Anselm Clavé

  Carrer Anselm Clavé

 • Carrer Estació

  Carrer Estació

 • Camí Reial

  Camí Reial

Documentació adjunta