Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de setembre

Es talla un tram del pg. de la Carrerada i del c. Folch i Torres per obres

8 de març de 2011Un tram del passeig de la Carrerada romandrà tallat durant unes dues setmanes, aproximadament, per dur a terme diversos treballs. Concretament, les obres es concentren en la cruïlla entre el passeig de la Carrerada i el carrer Folch i Torres, així que aquesta segona via també resulta afectada.

 

En concret, el tram que es talla del pg. de la Carrerada és el comprès entre la rambla Mestre Pere Pou i l'aparcament del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. El carrer Folch i Torres queda tallat a la circulació de vehicles entre el carrers Mossèn Cinto Verdaguer i Secretari Gil. S'ha fet coincidir el tall de circulació en aquesta cruïlla amb la setmana blanca dels centres educatius del municipi per minimitzar les afectacions al trànsit.

 

Aquest tall s'aprofita per fer diverses actuacions alhora. En primer lloc, es realitzarà la connexió al clavegueram del nou edifici de la Comissaria de la Policia Local i del Jutjat de Pau, que s'està acabant de construir precisament en la cruïlla entre el pg. de la Carrerada i el c. Folch i Torres. Paral·lelament, també es transforma la cruïlla. S'hi fa una plataforma elevada i s'amplien les voreres. Aquesta actuació es fa per millorar la seguretat viària i eliminar barreres arquitectòniques. I és que la cruïlla dóna accés a diverses escoles i centres d'ensenyament així com al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. L'elevació de la calçada en aquesta cruïlla comporta la creació de nous embornals del clavegueram. Les voreres, per la seva banda, es faran més amples en aquest punt, de manera que donaran més visibilitat i seguretat a les persones quan es disposin a creuar els passos de vianants i ajudaran a delimitar de forma més clara les places d'aparcament del carrer Folch i Torres.

 

Itineraris alternatius

L'Ajuntament ha establert uns itineraris alternatius, imprescindibles en una cruïlla de dues vies principals que canalitzen una part molt important del trànsit de vehicles a l'interior del municipi. En primer lloc s'ha creat un vial provisional, de doble sentit de la marxa, que rodeja el Pavelló d'Esports i el seu aparcament. Aquest vial provisional permet la connexió entre el pg. de la Carrerada i el c. Folch i Torres, en ambdós sentits. A més, s'ha canviat de manera provisional el sentit de la marxa al carrer Secretari Gil, de manera que els vehicles que s'incorporin al c. Folch i Torres procedents del vial provisional puguin accedir de forma directa a la rambla Mestre Pere Pou i al pg. de la Carrerada superant el tram tallat d'aquesta via. D'altra banda, es recomana utilitzar l'avinguda Diagonal i el Camí de Can Pavana per accedir al pont de la Carrerada des del centre i el nord del municipi, així com utilitzar el Pont de Can Cladellas per accedir a la banda oest de la riera de Caldes des del centre i sud de la vila.Imatges relacionades

 • Treballs a la cruïlla afectada

  Treballs a la cruïlla afectada

 • Tall al pg. de la Carrerada i desviament pel c. Padró

  Tall al pg. de la Carrerada i desviament pel c. Padró

 • Tall al c. Folch i Torres

  Tall al c. Folch i Torres

 • Vial provisional, vist des del c. Folchi i Torres

  Vial provisional, vist des del c. Folchi i Torres

 • Vial provisional, vist des del pg. de la Carrerada

  Vial provisional, vist des del pg. de la Carrerada

 • El c. Secretari Gil canvia el sentit de la circulació per l'itinerari alternatiu

  El c. Secretari Gil canvia el sentit de la circulació per l'itinerari alternatiu

Documentació adjunta