Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 23 d'abril
    |
  • Imprimeix la pàgina

Teatre: "Sopa de pollastre amb ordi"

26 d'octubre de 2018El Teatre de la Vila continua la programació amb  SOPA DE POLLASTRE AMB ORDI  d’Arnold Wesker

Amb Míriam Alemany, Màrcia Cisteró, Ricard Farré, Enric Cambray, Maria Rodríguez, Josep Sobrevals i Òscar Intente. A càrrec La Perla 29

 

La manifestació antifeixista que va tenir lloc al barri obrer londinenc d’East End el 1936 i l’alçament anticomunista d’Hongria de l’any 1956, són els dos fets històrics que emmarquen aquesta obra.

Sopa de pollastre amb ordi explica la història d’una família de classe obrera, els Kahn, en un món que canvia a tota velocitat. L’obra mostra com el temps erosiona, lentament i implacable, tot el que es troba per davant. La progressiva pèrdua de conviccions, somnis i ideals polítics, la passivitat i la negativitat davant les injustícies, es presenten en paral·lel a la desintegració de la família Kahn, cada cop més fragmentada i desunida.

Seguint les vides de set personatges que un dia van lluitar junts per construir un món millor, Wesker exposa diferents posicionaments davant els ideals i la vida, però alhora construeix un fresc familiar enormement emocionant i colpidor cap el qual sentim una immediata identificació i tendresa.

 

Si voleu fer un tast    https://www.youtube.com/watch?v=-syN_Q4lOaE

Venda anticipada de les entrades a la Masia de Can Cortès de 16 a 21 hores. Al Teatre Mitja hora abans de la funció.

 

 


Horari
21 h


Preu
12 € i descomptes especials.
Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 22 d’octubre, de 16 a 21 h)


Lloc
Teatre de la Vila


Organitzador
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de CatalunyaImatges relacionades

  • sopa de pollastre amb ordi

    sopa de pollastre amb ordi