Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 18 de setembre

Demà es constitueix el nou Ajuntament i es nomena l'Alcalde o l'Alcaldessa de la vila

14 de juny de 2019Demà, dissabte 15 de juny, se celebra el Ple Extraordinari de Constitució de l'Ajuntament del mandat 2019-2023. S'ha convocat a les 12.00h, a la Sala de Plens de la Casa Consistorial, on s'hi pot assistir com a públic. Es pot escoltar en directe a Ràdio Palau, al 91.7 de la FM, o a www.radiopalau.cat. També es podrà consultar el vídeo en diferit a l’enllaç videoacta del web municipal.

 

En aquest ple prendran possessió com a regidors i regidores les 17 persones que van resultar escollides en les darreres eleccions municipals, celebrades el 26 de maig, i que, per tant, representaran la ciutadania de Palau-solità i Plegamans durant els propers quatre anys.

 

En la mateixa sessió s'investirà l'Alcalde o Alcaldessa del municipi que ocuparà el càrrec durant el mandat 2019-2023. D'entre els regidors i regidores que presentin candidatura per ser Alcalde o Alcaldessa -ho poden fer els caps de llista que han aconseguit representació- és el candidat d’ERC, Oriol Lozano, qui té més opcions de ser l'escollit, ja que és el cap de llista del grup polític que va obtenir més sufragis en les darreres eleccions (1.947 vots, el 27,15%) i més regidors/es (6).

 

La persona que resulti investida Alcalde o Alcaldessa assumirà la responsabilitat de nomenar el nou equip de govern, si bé aquest darrer pas no té per què dur-se a terme al Ple de Constitució, sinó que probablement es farà més endavant i per resolució d'Alcaldia.


Imatges relacionades

  • Saló de plens

    Saló de plens

Documentació adjunta

Enllaços relacionats