Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple extraordinari per vídeo conferència del 29 d'abril de 2020

#Comunicació
#Plens

30 d'abril de 2020

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dimecres 30 d'abril, una sessió extraordinària corresponent al mes d'abril. Aquest ple es va tornar a fer per vídeo conferència arran de la situació d’alerta pel COVID-19. Només hi van assistir in situ al saló de plens, l’alcalde, Oriol Lozano i la secretària de l'Ajuntament, seguint totes les normes de seguretat. La resta de regidors i regidores del consistori, tant del govern com de l’oposició, es van connectar virtualment per poder seguir el desenvolupament del Ple.

 

Es pot escoltar aquí l’àudio sencer de la sessió. També està disponible al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i de forma permanent al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més es pot veure tota la sessió que es va emetre en directe en el canal de Youtube de l’Ajuntament.

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

  1. Aprovació per unanimitat l'acta de la sessió de ple de data 30 de març de 2020.

  2. Aprovació per unanimitat tant l'acord de la celebració dels òrgans col·legiats per videoconferència en situacions excepcionals, com les seves regles de funcionament.

  3. Ratificació de la resolució de l'Alcaldia sobre la modificació de crèdits número 6.

  • Si 12: ERC (6), JxP (3), Cs (2), Primàries (1)
  • Abstencions 5: PSC (5)
  1. Ratificació per unanimitat de la resolució de l'Alcaldia de les bases específiques per a la concessió de microcrèdits a empreses i persones treballadores autònomes afectades per la crisi del COVID-19.

  • Si 12: ERC (6), JxP (3), Cs (2), Primàries (1)
  • Abstencions 5: PSC (5)
  1. El Ple pren coneixement i ratifica per unanimitat la resolució de l'Alcaldia de gratuïtat en el transport del personal ocupat en els serveis essencials durant la crisi del COVID-19.

  2. El Ple pren coneixement i ratifica per unanimitat la resolució de l'Alcaldia d'autorització de la reducció al 20% de l'oferta diària del servei de taxi, llicències núm. 6 i 7.

  3. El Ple dóna compte de la resolució de l’Alcaldia d’adhesió al servei de videoconferència Localretmeet del Consorci Localret.

Torna



Comparteix aquest contingut