Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple extraordinari per vídeo conferència del 27 de maig de 2020

#Comunicació
#Plens

28 de maig de 2020

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dimecres 27 de maig, la sessió corresponent al mes de maig.  

 

Aquest ple es va tornar a fer per vídeo conferència arran de la situació d'alarma pel COVID-19. Només hi van assistir in situ al saló de plens, l’alcalde, Oriol Lozano i la secretària de l'Ajuntament, seguint totes les normes de seguretat. La resta de regidors i regidores del consistori, tant del govern com de l’oposició, es van connectar virtualment per poder seguir el desenvolupament del Ple.

 

Es pot escoltar aquí l’àudio sencer de la sessió. També està disponible al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i de forma permanent al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més es pot veure tota la sessió que es va emetre en directe en el canal de Youtube de l’Ajuntament.

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

1. El Ple aprova per unanimitat l'acta de la sessió de ple de data 29 d'abril de 2020.

 

2. El Ple dona compta de la resolució de la direcció general d’administració local de nomenament amb caràcter accidental del sr. Francesc Pallarols Rusca com a funcionari de carrera de l’ajuntament de Palau-solità i Plegamans, per ocupar el lloc de treball d’intervenció de classe segona, reservat a personal funcionari d’administració local amb habilitació de caràcter nacional.

 

3. El Ple aprova la resolució de l'Alcaldia sobre la modificació de crèdits número 7.

         Si 12: ERC (6), JxP (3), Cs (2), Primàries (1)

         Abstencions 5: PSC (5)

 

4. El Ple ratifica i pren coneixement de la resolució de l'Alcaldia d’aprovació de la modificació de crèdits núm. 5

         Si 12: ERC (6), JxP (3), Cs (2), Primàries (1)

         Abstencions 5: PSC (5)

 

5. El Ple aprova de la modificació ordenances fiscals núm. 17, 21 i 24 de l'exercici 2020.

        Sí 16: ERC (6), JxP (3), Cs (2), PSC (5)

        Abstencions 1: PRIMÀRIES (1

 

6. El Ple aprova per unanimitat la modificació del preu públic per la venda de llibres publicats per aquest Ajuntament i d’altres publicacions de caràcter anàlogues promogudes per l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

7. El Ple aprova per unanimitat l'acta relativa a les operacions de delimitació entre els termes municipals de Montcada i Reixac i de Palau-solità i Plegamans.

 

8. El Ple aprova per unanimitat la sol·licitud de la comunitat de propietaris de l'avinguda Diagonal de Palau-solità i Plegamans de bonificació de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres liquidat amb motiu de les obres de millora de l'accessibilitat en edifici plurifamiliar existent amb la instal·lació d’ascensor.

 

9. El Ple aprova el nou manual d'identitat visual i corporativa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

        Si 9: ERC (6), JxP (3)

        Abstencions 1: PRIMÀRIES (1)

        No 7: PSC (5), Cs (2)

 

10. El Ple dóna compte de les resolucions emeses per l'Alcaldia i acords de la junta de govern local des de l'última sessió plenària.

 

11. Propostes d’urgència

 

12. Precs i preguntes

 

A partir d'avui, es pot recuperar l'àudio íntegre de la sessió al web de @RadioPalau (http://radiopalau.cat ) i el vídeo íntegre en els propers dies a la pàgina de l'Ajuntament http://videoacta.palauplegamans.cat o al nostre canal de youtube.

Torna



Comparteix aquest contingut