Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 17 de novembre

Teresa Padrós i altres representants d’ajuntaments vallesans promocionen la comarca al Saló del Turisme

24 d'abril de 2013L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, va assistir al Saló Internacional del Turisme a Catalunya, que va tenir lloc del 19 al 22 d’abril a Fira de Barcelona. Padrós, com altres representants de municipis del Vallès Occidental, va acudir-hi per donar suport a la promoció dels atractius turístics i gastronòmics de la comarca.

 

Padrós va estar acompanyada en la inauguració del certamen i de l’estand del Vallès Occidental per la presidenta del Consorci de Turisme, Olga Olivé, els vicepresidents Carles Bosch, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sabadell, Teresa Casals, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa, l’Alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

 

El Vallès Occidental és present al certamen a través de l’estand de la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme. Compta amb un espai dins de la marca Costa Barcelona on el personal del Consorci de Turisme atén les consultes del públic i es promociona la comarca, a través de la informació turística editada pel Consorci i pels ajuntaments que en formen part.


Imatges relacionades

  • Teresa Padrós, amb altres membres de la delegació vallesana i del Consorci Turisme, junt amb el conseller Felip Puig

    Teresa Padrós, amb altres membres de la delegació vallesana i del Consorci Turisme, junt amb el conseller Felip Puig

Enllaços relacionats