Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 15 de desembre

Un grup de 25 persones realitza un curs de manipulació d’aliments organitzat pel consistori

17 de juny de 2013Un total de 25 persones han iniciat avui a l’Auditori de la Masia de Can Cortès el curs bàsic de manipulació d’aliments. Els assistents han omplert les places disponibles per a aquest curs, si bé l’Ajuntament preveu fer una altra edició properament.

 

Miquel Rovira, regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, els ha donat la benvinguda en la presentació del curs i els ha animat a “aprofitar el curs per tenir més sortides laborals i més eines per al progrés personal”. Marga Riopedre, tècnica en seguretat alimentària i professora de l’empresa Vetaform, especifica que els alumnes que completin el curs, que consta de 2 sessions de 3 hores cadascuna, obtindran “un certificat equivalent a l’antic carnet de manipulador d’aliments”. Aquest títol permet treballar al sector alimentari, com ara en empreses com bars i restaurants o comerços. Entre altres qüestions, les persones que fan el curs coneixeran els riscos associats a la manipulació d’aliments, la prevenció, la importància de manipular-los correctament o com evitar intoxicacions.

 

A banda d’aquest curs l’Ajuntament organitza un altre per a formar persones que vulguin treballar com a carretillers –professió coneguda també com a torero-, i que es durà a terme en breu. Per obtenir més informació sobre aquests o altres cursos cal dirigir-se al Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Es troba a l’edifici de Promoció Econòmica (c. Folch i Torres 88-90). El número de telèfon és el 93.864.53.16 i l’adreça de correu electrònic és desoc@palauplegamans.cat.


Imatges relacionades

  • El regidor Rovira dóna la benvinguda als assistents en l'inici del curs de manipulació d'aliments

    El regidor Rovira dóna la benvinguda als assistents en l'inici del curs de manipulació d'aliments