Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 18 d'octubre

L'Ajuntament i l'Associació de Comerciants signen el conveni per a la celebració de Fira Palau

16 de juliol de 2013La mostra del comerç i del teixit associatiu local té lloc enguany els dies 20, 21 i 22 de setembre

 

L'Ajuntament i l'Associació de Comerciants del Palau-solità i Plegamans han signat aquest matí el conveni de col·laboració per a la celebració de la 32a edició de Fira Palau, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de setembre. Entre altres aspectes, el conveni estableix la col·laboració econòmica de l'Ajuntament, que aporta 32.400€ per a una iniciativa que té un cost pressupostat de 67.507,98€. A l'acte de signatura hi han participat l'Alcaldessa, Teresa Padrós, el president de l'Associació de Comerciants, Jordi Bachs, i el regidor de Comerç i Turisme, Miquel Rovira.

 

L'Alcaldessa ha aprofitat l'acte per agrair "a tots els que treballen, des de l'Associació de Comerciants, l'Ajuntament i diverses entitats, per tenir una Fira Palau que és referència a la comarca, que està consolidada i que no podem permetre'ns perdre-la". Padrós ha afegit que "quan es treballa conjuntament i se sumen esforços s'assoleixen els objectius", i considera que Fira Palau n'és un bon exemple. En paral·lel, ha destacat que al llarg de les més de 30 edicions que s'han celebrat de Fira Palau, "sempre s'ha reinventat, buscant nous atractius que atreguin el públic". Per a Padrós, això evidencia "la creativitat, l'esperit de lluita i la tenacitat" dels comerciants de la vila.

 

El president de l'Associació de Comerciants ha subratllat que l'objectiu de Fira Palau és "promocionar, promocionar i promocionar el comerç local". Jordi Bachs agraeix la col·laboració de l'Ajuntament per dur a terme la mostra: "Sense aquest suport i sense la participació de les entitats Fira Palau no seria possible". Bachs ha afegit que l'organització de la 32a Fira Palau "és una mostra de valentia de l'Associació i de l'Ajuntament donada la situació econòmica actual que està afectant molt al comerç". Si bé puntualitza que "hi ha comerciants que voldrien ser-hi però que aquest any no s'ho poden permetre", també argumenta que, més enllà de les vendes o contractes directes que es puguin fer a la pròpia Fira Palau, "el fet de ser-hi, transportar la botiga a ulls de tothom i ensenyar els productes o serveis és quelcom que no té preu". Per últim avança que l'aposta és clara i que "es vol que aquesta Fira Palau sigui més ambiciosa que en l'edició anterior".

 

Per últim, el regidor de Comerç i Turisme ha volgut deixar clar que "l'Ajuntament sempre està al costat de l'Associació per dinamitzar el comerç del poble". Miquel Rovira ha avançat que, com ja és habitual, "l'Ajuntament tindrà el seu propi espai i està preparant diverses activitats". Per últim, el regidor, que també es fa càrrec de la cartera d'Esports, ha volgut agrair "la comprensió i col·laboració de les entitats esportives perquè la celebració de Fira Palau ocupa el pavelló d'esports i això té unes repercussions evidents en les seves activitats".

 

Novetats de la 32a Fira Palau

Malgrat que els organitzadors de Fira Palau encara estan elaborant el programa d'activitats, el president de l'Associació de Comerciants ha avançat en l'acte de signatura algunes novetats. Una d'elles serà "la celebració del primer Trial Indoor, en col·laboració amb el Moto Club Palau, que esperem que atregui molt de públic i que l'any vinent pugui ser una prova puntuable del Campionat d'Espanya". A més, ha anunciat la reconversió de la Mostra Gastronòmica, "que aquest any serà el Tapalau, una fira de tapes dels bars i restaurants que vulguin participar-hi". També ha comentat que el programa que s'està elaborant inclourà "molts més espectacles i molta participació de les entitats del poble". Entre les actuacions, Bachs ha destacat que es vol "que hi hagi un gran protagonisme dels grups de música de gent jove que hi ha al municipi".

 Imatges relacionades

  • D'esquerra a dreta: Rovira, Padrós i Bachs, en la signatura del conveni

    D'esquerra a dreta: Rovira, Padrós i Bachs, en la signatura del conveni

Enllaços relacionats