Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 21 de novembre

Més de 800 persones celebren la 10a Nit de l'Illa

10 de setembre de 2013Un total de 875 persones van acudir a la celebració de la 10a Nit de l'Illa, una festa que organitza l'Associació Illa Comercial Palau i que enguany va tenir lloc el dissabte 7 de setembre a l'envelat situat al costat del pavelló d'esports. Es tracta d'una celebració a la que hi estan convidats els amics i clients dels comerços associats en aquesta entitat per gaudir d'un sopar i actuacions. A més, participen en un sorteig on es regalen tota mena de premis.

 

El primer premi estava dotat amb 1.000€ en vals que es poden utilitzar als comerços associats, si bé també s'atorguen d'altres en forma de vals de menor quantitat, viatges o sortides i lots de productes. En paral·lel, Càritas Parroquial també va organitzar-hi una tómbola per recaptar fons per al Banc d'Aliments. En definitiva, la Nit de l'Illa va tornar a ser una gran festa dinamitzadora del comerç local on passar-s'ho bé acompanyat d'amics i familiars. La trobada es va iniciar a les 9 del vespre i es va allargar fins la matinada.

 

La presidenta de l'Associació Illa Comercial Palau, Juani Baeza, es va mostrar molt satisfeta amb el desenvolupament de la festa: "Estic molt satisfeta perquè l'esforç que suposa organitzar un esdeveniment així ha valgut la pena, sobretot quan veus com està de contenta la gent i com s'ho passa de bé". El regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Miquel Rovira, va acudir-hi per mostrar el suport del consistori, juntament amb la regidora de Festes, Carme Sanz. Durant la festa, Rovira va lliurar una placa commemorativa a la presidenta de l'associació, "per agrair la tasca que fa Illa Comercial Palau, i en especial la seva junta i la seva presidenta, en favor del comerç del poble", va manifestar el regidor.


Imatges relacionades

  • L'envelat, ple de persones que van gaudir de la Nit de l'Illa. Fotografia de Santi Lumbreras.

    L'envelat, ple de persones que van gaudir de la Nit de l'Illa. Fotografia de Santi Lumbreras.

  • Juani Baeza (a l'esquerra), Miquel Rovira i Carme Sanz (al centre, a la dreta), amb premiats i assistents a la Nit de l'Illa. Fotografia de Santi Lumbreras.

    Juani Baeza (a l'esquerra), Miquel Rovira i Carme Sanz (al centre, a la dreta), amb premiats i assistents a la Nit de l'Illa. Fotografia de Santi Lumbreras.