Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 19 de setembre

S'obren les inscripcions per al curs gratuït de manipulació d'aliments al comerç minorista

30 d'octubre de 2013L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha obert el període d'inscripció per fer el curs de manipulació d'aliments al comerç minorista. El termini per inscriure-s'hi finalitza el 22 de novembre i les places estan limitades a 30 alumnes.

 

El regidor de Comerç i Turisme, Miquel Rovira, explica que "l'Ajuntament ha decidit convocar aquest curs per donar resposta a les peticions de comerciants del municipi". Aquest curs s'adreça a comerços, però tal i com afegeix Rovira, "no es descarta organitzar-ne un altre més endavant dedicat a bars i restaurants".

 

Aquesta formació és gratuïta per als alumnes, ja que la inversió que suposa, d'uns 400€, la satisfà l'Ajuntament. El curs s'estructura en dues sessions de dues hores cadascuna que tindran lloc els dies 26 i 27 de novembre, de 14 a 16h, a la masia de Can Cortès. Els qui completin aquest curs rebran un certificat d'assistència.

 

Per inscriure-s'hi cal adreçar-se a l'edifici de Promoció Econòmica, al carrer Folch i Torres, 88-90, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Cal aportar una fotocòpia del DNI i una altra de la llicència municipal d'obertura del negoci o de la comunicació prèvia d'activitats innòcues.


Imatges relacionades

  • Miquel Rovira presenta un altre curs de manipulació d'aliments que va organitzar l'Ajuntament el passat mes de juny.

    Miquel Rovira presenta un altre curs de manipulació d'aliments que va organitzar l'Ajuntament el passat mes de juny.

Documentació adjunta