Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 26 de maig

L’Alcaldessa visita l’empresa Sakata Inx

10 de desembre de 2013L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, ha visitat l’empresa Sakata Inx i s’ha reunit amb el director general, Francisco Javier Bou, i el director financer, Ferran Raurell. Durant la reunió han analitzat la situació actual de l’empresa i l’actualització que s’ha fet després de la inauguració que es va fer el 2009 de la nova fàbrica.

 

Padrós ha explicat als industrials que “en aquests moments tan complicats, l’Ajuntament ha de donar suport a les empreses i les seves activitats, sense posar impediments tot i que sempre s’ha de complir la legalitat”. “Cal que les empreses –ha afegit- generin ocupació per tal de reactivar el consum i, de retruc, la resta de l’economia, perquè tal i com ens estan governant ara, s’estan carregant la classe mitja i estan acabant amb tots els drets socials”.

 

En aquest sentit, Bou i Raurell han destacat la “reinvenció” de Sakata arrel de l’incendi que es va produir a la fàbrica al juny del 2008. “Vist ara, l’incendi va significar una oportunitat perquè amb la nova fàbrica inaugurada el 2009 es va millorar l’anterior i ha estat una de les més modernes del grup, el que ens ha permès tirar endavant sense acomiadar cap treballador”.Bou ha explicat que en aquests dos últims anys Sakata ha obert mercat a l’exterior i ha afegit: “Ara exportem el 45% de la producció, quan abans només era el 15%”. A més de l’exportació, el director general ha valorat que “un dels efectes positius de la crisi, tot i que no n'hi ha gaires, és que els treballadors valoren més el compromís de l’empresa amb el seu treball”.

 

En finalitzar la reunió, l’Alcaldessa i els directius, acompanyats del cap de serveis tècnics de l’Ajuntament, Jordi Estruch, han visitat les instal·lacions de l’empresa, dedicada a la creació de tintes per a la impressió d’embalatges de productes alimentaris. Padrós ha valorat la visita molt positivament.


Imatges relacionades

  • Padrós, amb Bou, Raurell i Estruch, en les instal·lacions de Sakata Inx.

    Padrós, amb Bou, Raurell i Estruch, en les instal·lacions de Sakata Inx.

Enllaços relacionats