Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 17 de febrer

Xerrada d'Objetivo 50 sobre les sortides per a professionals veterans en situació d'atur

10 de març de 2014La sessió té lloc el dijous 13 de març a les 10.30h a l'Auditori de Can Cortès

 

L'associació Objetivo 50 ofereix una xerrada aquest proper dijous en col·laboració amb Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per presentar-se i explicar la finalitat de l'entitat i les seves actuacions. S'orienta a les persones que han superat els 45 anys d'edat i que es troben en situació d'atur. Té lloc el dijous 13 de març, a les 10.30h, a l'Auditori de la Masia de Can Cortès de Palau-solità i Plegamans (c. Camí Reial, 56). La xerrada va a càrrec de Jack Gaïtelli, impulsor de l'associació a Espanya, i Ana Quintillá, presidenta d'Objetivo 50.

 

La sessió s'estructura al voltant de quatre grans àrees:

-          Què passa amb la vida laboral a partir dels 45 anys?

-          Hi ha sectors que han conservat el personal amb més experiència?

-          Quines sortides hi ha actualment?

-          L'emprenedoria és una sortida?

 

El Tinent d'Alcadia d'Economia i Règim Intern i regidor d'Indústria i Ocupació, Joan Segrelles, anima "les persones que compten amb una certa edat" a acudir-hi, especialment a "aquells que després d'anys de treball es troben en situació d'atur i senten que tenen poques possibilitats d'aconseguir feina per la situació de crisi econòmica i precarietat laboral". I és que l'esperit i finalitat d'Objetivo 50 és la promoció i la reactivació professional d'aquelles persones de més de 45 anys que es troben en situació d'atur i que tenen experiència en càrrecs de comandaments intermedis, superiors i executius, tècnics, administratius i professionals.

 

Objetivo 50 és una associació creada a Espanya en l'any 2012, seguint el model d'Objectif 50, a França, i Obiettivo 50, a Itàlia. A banda de la finalitat descrita, ofereix als seus associats defensa i representació en els seus interessos professionals, informació sobre novetats legislatives, tècniques i professionals, organització i coordinació entre els seus membres, fer xarxa, actuar com a nexe amb l'administració i amb entitats públiques i privades i donar suport a projectes empresarials dels associats, entre altres.


Imatges relacionades

  • Assemblea d'Objetivo 50 celebrada al desembre. Imatge extreta del web www.objetivo50.org.

    Assemblea d'Objetivo 50 celebrada al desembre. Imatge extreta del web www.objetivo50.org.

  • Masia de Can Cortès.

    Masia de Can Cortès.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats