Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 17 de novembre

La Cambra de Comerç de Sabadell atorga a Ferreteria Estrada el premi al millor aparador de Palau-solità i Plegamans

12 de març de 2014Ferreteria Estrada ha estat guardonada per la Cambra de Sabadell amb el premi al millor aparador del municipi en la 44a edició del Concurs d'Aparadors que convoca aquesta entitat en col·laboració amb els consistoris i les associacions del ram situades en la demarcació, incloent-hi l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'Associació de Comerciants del municipi.

 

El lliurament dels premis es va fer a la seu de la Cambra de Sabadell, el 5 de març. Van participar en aquest acte l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, el regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament, Miquel Rovira, i el president de l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, Jordi Bachs. A més de lliurar al representant de Ferreteria Estrada els 400€ amb els que està dotat el aquest premi, l'Alcaldessa li va fer entrega d'una rèplica de la Pedra Llarga, un menhir megalític que forma part del patrimoni del municipi.

 

Ferreteria Estrada suma així un altre premi per l'aparador que va lluir l'establiment durant la campanya comercial de Nadal. I és que a principis de gener l'Associació de Comerciants del municipi va atorgar-li el premi al millor aparador de la població, dotat amb 450€. Mostrava una taula parada per al Nadal on tots els objectes eren articles de ferreteria disposats amb molta creativitat com a plats, coberts, estovalles, elements decoratius i fins i tot, animals de companyia.

 

 


Imatges relacionades

  • El representant de Ferreteria Estrada, amb l'Alcaldessa Padrós, el regidor Rovira i representants de l'Associació de Comerciants i la Cambra de Comerç. Imatge de la Cambra de Comerç de Sabadell.

    El representant de Ferreteria Estrada, amb l'Alcaldessa Padrós, el regidor Rovira i representants de l'Associació de Comerciants i la Cambra de Comerç. Imatge de la Cambra de Comerç de Sabadell.

  • L'aparador guardonat que Ferreteria Estrada va exhibir durant la passada campanya de Nadal. Imatge de l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans.

    L'aparador guardonat que Ferreteria Estrada va exhibir durant la passada campanya de Nadal. Imatge de l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans.

Enllaços relacionats