Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 17 de novembre

Teresa Padrós i els altres 5 batlles de l'Eix Riera de Caldes aproven el projecte d'estatuts d'aquesta associació

24 de març de 2014El projecte d’Estatuts de l’Associació de Municipis de l’Eix Riera de Caldes ha estat aprovat per part dels alcaldes i alcaldesses dels municipis de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat, que es van reunir el 14 de març a Polinyà. Alhora, han acordat trametre l’acord als respectius plenaris per a la seva ratificació i un cop aprovats definitivament els estatuts, es convocarà l’Assemblea Constituent  de l’Associació.

 

L’associació de muncipis Eix Riera de Caldes té com a finalitat la protecció i la promoció dels interessos comuns dels municipis que en formen part i el desenvolupament de les competències municipals del territori. Els sis municipis es marquen com a objectius prioritaris posar en valor el potencial de desenvolupament de l’àmbit territorial; donar impuls a les qüestions d’interès comú i promoure les actuacions i serveis que contribueixin al desenvolupament econòmic i al foment de l’ocupació en aquest àmbit territorial.

 

Els alcaldes i alcaldesses han coincidit a manifestar, en el transcurs de la trobada, que aquesta associació és una iniciativa que ha de servir per compartir inquietuds i recursos. Alhora, s’espera que des d’aquest territori es generin noves oportunitats, tant des de l’àmbit de l’administració com des de l’àmbit empresarial.

 

L’associació estarà regida per una comissió executiva formada per un membre de cada municipi i la presidència de l’associació serà rotativa anualment entre els alcaldes/sses de cada municipi.

 

L’eix Riera de Caldes agrupa un total de 87.000 habitants, més de 3.000 empreses i 42.000 llocs de treball, en 34 polígons industrials.


Imatges relacionades

  • D'esquerra a dreta: Jordi Solé (Caldes de Montbui), Isabel Garcia (Sta. Perpetua de Mogoda), Ramon Mayoral (Polinyà), Teresa Padrós (Palau-solità i Plegamans), Adelino Macías (regidor la Llagosta), Núria Colomé (Sentmenat).

    D'esquerra a dreta: Jordi Solé (Caldes de Montbui), Isabel Garcia (Sta. Perpetua de Mogoda), Ramon Mayoral (Polinyà), Teresa Padrós (Palau-solità i Plegamans), Adelino Macías (regidor la Llagosta), Núria Colomé (Sentmenat).

  • Els alcaldes i alcaldesses de 5 dels municipis i el regidor de Treball i Indústria de l'Ajuntament de la Llagosta, en la reunió d'aprovació del projecte d'estatuts de l'Associació Eix Riera de Caldes.

    Els alcaldes i alcaldesses de 5 dels municipis i el regidor de Treball i Indústria de l'Ajuntament de la Llagosta, en la reunió d'aprovació del projecte d'estatuts de l'Associació Eix Riera de Caldes.

  • Alcaldes, alcaldesses i regidors dels 6 municipis de l'Eix Riera de Caldes.

    Alcaldes, alcaldesses i regidors dels 6 municipis de l'Eix Riera de Caldes.

Enllaços relacionats