Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 de desembre

Multitudinària afluència de públic en el 10è Fora Estocs, la fira d'ofertes de comerços de la vila

2 de juny de 2014Diverses botigues organitzen aquest proper divendres l'anomenat 'Happy Hour', un original esdeveniment comercial

 

Una multitud persones han acudit aquest diumenge a la 10a edició del Fora Estocs, la fira que organitza l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans per oferir al públic que s'hi acosta productes de tota mena a molt bon preu. L'afluència de públic va ser notable durant tota la jornada, especialment al matí. La gent que s'hi va acostar va poder escollir entre la gran varietat d'articles que oferien 33 comerços que van ocupar 48 carpes distribuïdes a la Zona de Vianants del centre. A més, s'hi van instal·lar inflables i jocs per als més petits i s'hi va organitzar un concurs amb el qual se sortejava un lot de productes.

 

Jordi Bachs, president de l'Associació de Comerciants, explica que "els comerciants estan molt contents amb el resultat d'aquesta edició del Fora Estocs; el temps va acompanyar i es va notar que la gent tenia moltes ganes de sortir i veure les ofertes". Pel que fa a les vendes, Bachs especifica que els resultats varien segons el comerç, però des d'un punt de vista positiu: "N'hi ha que afirmen que aquest any han fet més vendes que en l'edició anterior, quelcom molt positiu si tenim en compte la mala situació econòmica que vivim des de fa anys".

 

L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, va visitar la fira durant el matí junt amb els regidors Miquel Rovira (Comerç i Turisme) i Carme Sanz (Espais Públics, Gent Gran i Festes) per saludar els paradistes i desitjar-los una bona jornada de vendes. Miquel Rovira felicita "l'Associació de Comerciants, la seva junta i el seu president, Jordi Bachs, per la bona feina que han fet, que va quedar ben palesa durant tota la jornada". Rovira concreta que "en general, hem vist que el públic ha quedat força content". El regidor afegeix que "a més de donar vida comercial, el Fora Estocs ha tingut un efecte col·lateral positiu, el fet que els bars i terrasses s'omplissin de clients durant bona part del dia".

 

En el Fora Estocs va tenir lloc un concurs en el que se sortejava un lot d'articles aportats pels 33 comerços. En cada compra que es feia es lliurava un número al client. Això sí, el sorteig era presencial, així que qui volgués optar-hi havia d'estar present a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila. Un gran nombre de persones va ser-hi per temptar la sort fins que finalment va sortir el número de la persona afortunada que va fer-se amb el nodrit lot.

 

Happy Hour

Aquest proper divendres, 6 de juny, tindrà lloc un altre esdeveniment organitzat per l'Associació de Comerciants. Es tracta del Happy Hour, una iniciativa a la qual ja s'hi han adherit una trentena de botigues. Aquests comerços allargaran el seu horari d'obertura alhora que oferiran esdeveniments especials, des de les 20 i fins a les 23h. En aquest marge de temps els clients que ho desitgin podran utilitzar vals de descompte de 5€ que les mateixes botigues ja estan lliurant als seus compradors. A més, alumnes de l'Escola Municipal de Música actuaran en totes les botigues adherides. Els establiments que ho desitgin, a més, oferiran altres reclams, com una copa per als seus clients, música o altres, tot en un ambient festiu.


Imatges relacionades

 • 140602 foraestocs ambient01

  140602 foraestocs ambient01

 • 140602 foraestocs visitapadros rovira sanz

  140602 foraestocs visitapadros rovira sanz

 • 140602 foraestocs ambient02

  140602 foraestocs ambient02

 • 140602 foraestocs ambient03

  140602 foraestocs ambient03

Enllaços relacionats