Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 15 de juliol

Conveni entre l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants per a la 33a Fira Palau

23 de juliol de 2014La mostra de comerços i entitats se celebra enguany els dies 4 i 5 d'octubre

 

L'Ajuntament i l'Associació de Comerciants han signat el conveni de col·laboració que inclou, entre altres qüestions, la col·laboració econòmica que aporta el consistori per a la celebració de la 33a Fira Palau, que se celebra els dies 4 i 5 d'octubre. Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, i Jordi Bachs, president de l'Associació de Comerciants, van signar el conveni ahir, a la Sala de Plens de la Casa Consistorial, acompanyats de Miquel Rovira, regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament.

 

Amb aquest pacte l'Ajuntament es compromet a abonar 32.400€ per fer possible la celebració de Fira Palau, que enguany compta amb un pressupost de 59.268€. La resta del finançament necessari fins assolir la xifra total pressupostada va a càrrec de l'Associació de Comerciants i dels lloguers que satisfaran els expositors. Una de les motivacions que el propi conveni recull per a l'aportació que fa l'Ajuntament és la de "promoure actuacions de promoció i dinamització del comerç urbà", com ho és Fira Palau.

 

En aquest sentit, Teresa Padrós va posar l'accent en la importància de Fira Palau, "per generar llocs de treball i que els comerços no hagin d'abaixar persianes". El regidor Miquel Rovira va incidir en el fet "que és una aposta que fem des de l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants per tal que no es perdi Fira Palau, que és un referent al Vallès, i sobretot per la importància que té per al comerç local". "Es tracta d'apropar el comerç a la ciutadania i dediquem esforços perquè hi hagi el màxim nombre de comerços possible i que tinguem, de nou, una fira ben lluïda".

 

Al seu torn, el president de l'Associació de Comerciants, Jordi Bachs, va ressaltar que "aquest any s'ofereix als expositors el millor preu possible, però cal que el comerç s'hi interessi, que surti de darrere el mostrador i surti a Fira Palau per promocionar-se i sembrar". I és que per a Bachs, "ser present a Fira Palau és una forma de sembrar per després recollir". "Tanmateix, si es vol i es fan bones promocions, també es pot vendre", va reblar Bachs. El preu de lloguer dels estands per exposar en aquesta edició de Fira Palau és de 190€ en el cas dels de 9 metres quadrats i de 350 en els de 24 metres quadrats.

 

L'acte va servir també per introduir algunes novetats i reclams d'aquesta edició de Fira Palau. En primer lloc, s'inaugurarà el dissabte dia 4 quan tradicionalment es feia el vespre del divendres. Amb tot, hi haurà activitats divendres. De nou, Fira Palau, acollirà una exhibició de Trial Indoor en col·laboració amb el Moto Club Palau. "Enguany, a més, estem preparant una campanya potent de promoció a Ràdio Flaixback i Flaix FM. El Trial Indoor, per exemple, acabarà amb una festa que comptarà amb un locutor de Ràdio Flaixback al Tapalau, la nit de dissabte", avança Jordi Bachs.


Imatges relacionades

  • D'esquerra a dreta: Miquel Rovira, Teresa Padrós i Jordi Bachs.

    D'esquerra a dreta: Miquel Rovira, Teresa Padrós i Jordi Bachs.

  • Fira Palau 2013.

    Fira Palau 2013.

Enllaços relacionats