Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 de desembre

Alumnes de Gestió Administrativa de l’institut Ramon Casas visiten l’empresa Mango

13 d'abril de 2016Una quinzena d’alumnes de Formació professional en el cicle mitjà de Gestió Administrativa de l’Institut Ramon Casas i Carbó van visitar la setmana passada dos dels centres de treball que l’empresa Mango té al Vallès. Les professionals del departament de Comunicació i Relacions Públiques de la multinacional van fer de guia per al grup d’alumnes.

 

En primer lloc van acudir al centre logístic que Mango té a Parets del Vallès, des d’on distribueixen el gènere a totes les botigues que la cadena té al món. Els i les alumnes van quedar força impressionats en comprovar el nivell de robotització de la planta, si bé compta amb uns 200 treballadors i treballadores que fan que tot funcioni correctament.

 

Després van conèixer el centre de disseny El Hangar, que la coneguda multinacional de roba té a Palau-solità i Plegamans, municipi que a més acull la seu i les oficines centrals de la companyia, així com una botiga outlet. Allà van descobrir el procés de creació dels dissenys que es vendran arreu del món. També és on es decideixen els teixits i es confeccionen les mostres de les peces de roba que després són fabricades en sèrie. A banda, inclou una rèplica de botiga perquè és on es dissenya l’interiorisme que després es trasllada als centres de venda de tot el món. Tant l’alumnat com el professorat van acabar la jornada impressionats per conèixer com funciona el procés productiu d’una multinacional de les característiques de Mango. L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, va col·laborar amb l’institut en la petició i organització d’aquesta visita.


Imatges relacionades

  • 160413 visitamango fp gestioadmin palau

    160413 visitamango fp gestioadmin palau

  • 160413 visitamango fp gestioadmin parets

    160413 visitamango fp gestioadmin parets