Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 17 de novembre

La cavalcada de Reis va posar punt final als actes de les festes nadalenques

9 de gener de 2019 

Els Reis Mags de l’Orient van arribar el passat dissabte a Palau-solità i Plegamans. A la plaça de la Vila, centenars de persones esperaven a Ses Majestats, que van rebre la clau màgica que obre totes les cases de la vila. L’Alcaldessa, Teresa Padrós, va agrair la tasca de les entitats i va felicitar les festes a tots els veïns i veïnes des del balcó de l’Ajuntament. Enguany, van participar una vintena d’elements a la cavalcada, on es van repartir 350 kg de caramels sense gluten i 30 kg de carbó dolç. A la Masia de Can Cortès, on els infants van poder entregar les cartes als Reis, l’Associació Pessebrista de Palau-solità i Plegamans va servir 800 litres de brou, 2.900 racions.

 

L’arribada dels Reis va posar punt final a un munt d’activitats que s’han portat a terme durant les festes nadalenques. L’encesa de llums, el 30 de novembre, marcava l’inici de la programació. Aquest any l’avinguda Catalunya ha estrenat 50 nous llums.

 

La Fira de Santa Llúcia, que arribava a la seva quinzena edició, va omplir la plaça de la Vila i la zona de vianants, el 8 i 9 de desembre, de l’esperit nadalenc amb 48 parades, activitats infantils i tallers. Des de la Regidoria de Fires i Mercats també es va organitzar, el dissabte 22 de desembre, el sorteig d’una panera amb productes del Mercat Setmanal, pel qual es van repartir uns 3.500 tiquets. La guanyadora va ser una veïna d’Olesa de Montserrat, que venia a passar el dia a la vila.

 

El Tren de Nadal arribava per primer cop a Palau-solità i Plegamans, el 17 de desembre. Fins al 23 de desembre, va recórrer els carrers del centre de la vila, una nova iniciativa per fomentar el comerç local que va comptar amb l’adhesió de 110 establiments. El Tren de Nadal va registrar uns 3.400 viatgers, a més de fer dos viatges especials amb les persones residents a Residencial Palau i amb usuàries de l’associació ADISAP.

 

Els infants van poder gaudir, del 27 al 29 de desembre, d’una nova edició del Pati Lúdic al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. 6.250 persones van gaudir dels jocs que s’hi van instal·lar. A l’Espai Jove l’Escorxador, el Consorci de Residus del Vallès Occidental va organitzar un escape room, el dia 28 de desembre, dins la seva campanya Excuses o recicles?, pel qual es van esgotar totes les places disponibles.

 

El Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor va acollir la festa de Cap d’Any, un nou espai per donar la benvinguda al 2019 que va registrar l’entrada de 1.600 persones.


Imatges relacionades

 • Tren de Nadal

  Tren de Nadal

 • Encesa de llums 2018

  Encesa de llums 2018

 • Fira de Santa Llúcia 2018

  Fira de Santa Llúcia 2018

 • Fira de Santa Llúcia 2018

  Fira de Santa Llúcia 2018

 • Pati lúdic 2018

  Pati lúdic 2018

 • Pati lúdic 2018

  Pati lúdic 2018

 • Cavalcada de Reis 2019

  Cavalcada de Reis 2019

 • Sorteig al Mercat Setmanal

  Sorteig al Mercat Setmanal

 • Sorteig al Mercat Setmanal

  Sorteig al Mercat Setmanal

 • Sorteig al Mercat Setmanal

  Sorteig al Mercat Setmanal

Enllaços relacionats