Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 8 d'abril

“No perdis l’hora!”, nova campanya informativa per garantir l’ús correcte de la Zona Blava

22 de febrer de 2019L’estacionament es limita a una hora i mitja de dilluns a dissabte de 9 a 13h i de 16 a 20h

 

Aquest mes de febrer ha començat una campanya informativa sobre la utilització correcta dels estacionaments de vehicles a la Zona Blava, situada al centre i a les zones comercials del municipi. La campanya “No perdis l’hora!” consisteix en el repartiment a la ciutadania de tríptics amb la normativa i els horaris establerts pel seu ús. Un dels objectius de la mesura és afavorir el comerç local i una mobilitat sostenible.

 

A Palau-solità i Plegamans la Zona Blava és gratuïta, ja que només marca restriccions sobre el temps d’estacionament. Limita a una hora i mitja el temps màxim en què un vehicle pot estar-hi estacionat, de dilluns a dissabte, de 9 a 13h durant el matí i de 16 a 20h a la tarda. És obligatori, doncs, que s’indiqui de forma visible l’hora d’inici de l’estacionament, ja sigui mitjançant els rellotges que existeixen per a aquesta funció o, simplement, deixant una nota escrita on hi consti l’hora d’arribada.

 

Els rellotges necessaris per a l’ús de la zona es poden trobar al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) i en alguns comerços adherits (disponibilitat limitada).

 

Cal tenir present que la sanció per no identificar correctament l’hora d’inici de l’estacionament o que hagin superat el temps màxim permès (1 hora i 30 minuts) és de 90€. La campanya informativa preten conscienciar a la ciutadania dels beneficis de la Zona Blava perquè tothom tingui més possibilitats de trobar aparcament allà on es concentren comerços i serveis.


Imatges relacionades

  • Zona Blava

    Zona Blava

Documentació adjunta