Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 18 de setembre

Inici de les obres del nou centre logístic de Fedefarma a Palau-solità i Plegamans

10 de juliol de 2019L’acte d’inici ha comptat amb la presència de l’alcalde Oriol Lozano, el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer i el president de l’empresa Vicenç J. Calduch.

 

Aquest dimarts s’han iniciat les obres del nou centre logístic de l’empresa Fedefarma a Palau-solità i Plegamans situat al carrer Aiguaders 100, del Polígon Industrial Riera de Caldes. El nou centre logístic suposarà una inversió de 35 milions d’euros. La construcció d’aquest nou centre logístic servirà perquè l’empresa augmenti la productivitat i la capacitat de servei i a més donarà impuls a una línia d’innovació i creixement empresarial. Està previst que les obres d’aquest nou centre estiguin finalitzades el gener de 2020 i que a principis de 2021 estigui ja en ple rendiment.

 

Generarà més de 200 llocs de treball a la zona dins d’un sector que suposa el 7% del PIB de Catalunya. Es construirà en una parcel·la de 34.700 m2, en una primera fase s’edificarà una nau amb una superfície construïda de 19.000 m2 que es dotarà d’equips innovadors i de processos i sistemes de control avançats. El nou centre logístic disposarà de més de cinc mil articles en preparació robotitzada arribant a les 500.000 unitats servides diàriament i alhora actuarà a més com a centre regulador d’estocs pel conjunt de magatzems, facilitant així la seva operativitat i servei.

 

Durant l’acte de presentació s’ha pogut realitzar una visita virtual del nou centre amb unes ulleres de realitat virtual i alhora l’explicació per part del director general de Fedefarma.

 

Posteriorment s’ha passat al parlament institucional, el president de l’empresa Vicenç J. Galduch ha estat el primer i ha afirmat que “la nostra naturalesa cooperativa explicita un compromís amb els nostres socis farmacèutics. Defensem la farmàcia, el model de farmàcia i treballem per oferir la millor resposta a les necessitats dels farmacèutics”, afegia a més que és un “compromís pel qual avui iniciem les obres d’aquest centre logístic a Palau-solità i Plegamans perquè necessitem créixer i innovar per ser excel·lents en el nostre servei a la farmàcia, tant avui com en el futur”.

 

Per la seva part l’alcalde de Palau-solità i Plegamans Oriol Lozano ha volgut destacar el factor diferencial d’innovació que aportarà aquest nou centre logístic al sector i a l’economia catalana i alhora “pels llocs de treball que es crearan i la riquesa que directa i indirectament generarà al nostre municipi i també per l’oportunitat de fer-lo més conegut i més reconegut internacionalment”, afegia.

 

El secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat Joaquim Ferrer va agrair a la cooperativa farmacèutica aquesta aposta de futur i va posar en valor al mateix temps la vocació de servei de Fedefarma cap a la ciutadania i com el seu esperit cooperatiu és el que ha fet possible aquest projecte.

 

Un cop acabats els parlaments l’acte va finalitzar amb la col·locació dels estatuts socials de l’empresa en una urna que s’exposarà a la nau un cop estigui finalitzada i amb la signatura de les autoritats en el Llibre d’honor de Fedefarma.

 

El centre de Fedefarma que s’ubicarà a Palau-solità i Plegamans aspira a ser el centre més modern d’Europa dins el sector de la distribució farmacèutica.


Imatges relacionades

 • Autoritats a l'acte d'inici obres del nou centre logístic de Fedefarma

  Autoritats a l'acte d'inici obres del nou centre logístic de Fedefarma

 • Acte inici d'obres centre logístic Fedefarma

  Acte inici d'obres centre logístic Fedefarma

 • L'alcalde i la regidora amb Vicenç Calduch, president de Fedefarma

  L'alcalde i la regidora amb Vicenç Calduch, president de Fedefarma

 • Arribada del delegat del Govern Juli Fernández i el sectretari d'empresa i competitivitat de la Generalitat.

  Arribada del delegat del Govern Juli Fernández i el sectretari d'empresa i competitivitat de la Generalitat.

 • Ulleres realitat virtual per veure el futur centre logístic de Fedefarma

  Ulleres realitat virtual per veure el futur centre logístic de Fedefarma

 • Solar on anirà ubicat el nou centre logístic de Fedefarma

  Solar on anirà ubicat el nou centre logístic de Fedefarma

 • Solar on anirà ubicat el nou centre logístic de Fedefarma

  Solar on anirà ubicat el nou centre logístic de Fedefarma

 • Parlament Vicenç Calduch, president Fedefarma

  Parlament Vicenç Calduch, president Fedefarma

 • Visualització futur centre logístic Fedefarma

  Visualització futur centre logístic Fedefarma

 • Parlament Oriol Lozano, alcalde Palau-solità i Plegamans

  Parlament Oriol Lozano, alcalde Palau-solità i Plegamans

 • Urna amb els estatuts socials de Fedefarma

  Urna amb els estatuts socials de Fedefarma

 • Signatura al llibre d'honor de Fedefarma

  Signatura al llibre d'honor de Fedefarma

 • L'alcalde Oriol Lozano amb el president de Fedefarma Vicenç Calduch

  L'alcalde Oriol Lozano amb el president de Fedefarma Vicenç Calduch