Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 5 d'abril

Nou conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i els Comerciants per dinamitzar el comerç durant el 2020

27 de febrer de 2020L’acord ajudarà, entre altres coses, a finançar les activitats previstes de l’associació per un import de 40.000 euros

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’Associació de Comerciants de la vila han signat aquest dimecres un nou conveni de col·laboració per a l’organització d’activitats que potenciïn el comerç local. Amb aquest acord, es continuarà atorgant 40.000 € per finançar l’organització i tots els actes que organitzen com el Comerç Fest -que tindrà lloc el 4 i 5 d’abril-, el Fora Estocs, el Black Friday, campanyes de Nadal i Reis, accions destinades a la dinamització comercial del municipi, així com accions formatives destinades a millorar les competències dels i les comerciants.

 

Aquest conveni té com a objectiu consolidar i impulsar el model de comerç urbà, un dels aspectes cabdals del qual és la dinamització comercial i pretén enfortir el teixit existent i professionalitzar la seva acció, enfortint alhora l’associació local i les seves actuacions de representació. D’aquesta manera, l’Ajuntament es compromet a donar suport tècnic i logístic, cessió de material i ajuda per coordinar totes les activitats previstes.

 

A l’acte han assistit de la part de govern municipal l’alcalde Oriol Lozano i el regidor de comerç Ovidi Popescu i com a presidenta de l’Associació de Comerciants, Montserrat Flores. Lozano s’ha mostrat molt content per aquest nou conveni i alhora destacar “una mostra més de comunicació i transparència”, en fer públic el conveni.

 

Per la seva part el regidor de comerç Ovidi Popescu ha destacat que tot i que la quantitat destinada és la mateixa que l’any passat, “el conveni canvia en molts aspectes, un d’ells és definir molt bé els objectius a seguir, uns objectius quantificables i que ajudaran a fer una anàlisi concret per veure si es compleixen, i d’aquesta manera determinar si les nostres accions van per bon camí”.

 

En acabar Montserrat Flores, presidenta de l’Associació de Comerciants també s’ha mostrat molt contenta pel nou conveni i ha avançat les dates del Comerç Fest pel 4 i 5 d’Abril amb una temàtica del Far West i la creació d’un conte infantil, amb la participació de l’entitat, que es regalarà per Sant Jordi en tots els comerços participants. “Serà força interessant perquè és una cosa nova i creiem que pot ser força fructuosa per a tothom”, afegia Flores.


Imatges relacionades

 • Signatura conveni amb l'Associació de Comerciants.

  Signatura conveni amb l'Associació de Comerciants.

 • Signatura conveni amb l'Associació de Comerciants.

  Signatura conveni amb l'Associació de Comerciants.

 • Signatura conveni amb l'Associació de Comerciants.

  Signatura conveni amb l'Associació de Comerciants.

 • Montserrat Flores, presidenta Associació de Comerciants.

  Montserrat Flores, presidenta Associació de Comerciants.

Documentació adjunta