Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 15 de desembre

Gran èxit de la conferència sobre gestió i finançament d'empreses

3 d'abril de 2009Un bon grup d'empresaris palauencs han omplert avui l'Auditori de Can Cortès per assistir a la conferència Tresoreria i Finançament a la PIME, organitzada pel Servei de Desenvolupament i Ocupació (DESOC) del consistori palauenc.

Tothom n'ha sortit molt satisfet per la qualitat de la informació i els recursos que el ponent, Juan Luis de los Ríos Sánchez -consultor i assessor de System Institut- ha posat a l'abast dels assistents d'una forma molt il•lustrativa i molt participativa. Els empresaris vallesans han rebut formació, doncs, sobre com valorar les perspectives estratègiques, financeres i econòmiques del seu negoci, així com la informació que cal per prendre decisions encertades a nivell de tresoreria. També han pogut conèixer més a fons l'origen dels problemes financers i econòmics que poden patir les seves empreses, i les mesures d'ajust intern recomanables quan cal canviar el rumb de la marxa de l'empresa. A més, el conferenciant ha explicat quins recursos i quines institucions poden atorgar finançament a les empreses.

El regidor d'Economia, Albert Font, ha estat la persona encarregada de donar la benvinguda i presentar la jornada, recordant que “la millora de la gestió en la tresoreria d'una empresa és una eina vital per subsistir en aquests moments de dificultats econòmiques i poder tenir èxit en un mercat difícil i competitiu”.

formació i l'accés a la informació són elementals per poder competir en un mercat molt competitiu i en una economia que travessa moments difícils”. Ja en la cloenda de la jornada, l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, ha felicitat al ponent i ha lloat l'interés dels assistents, a més d'afegir que “els qui aconsegueixin lluitar i resistir per superar aquesta crisi en sortiran reforçats”.

La jornada ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu, el Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental i System Institut.


Imatge

Imatges relacionades