Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 5 de desembre

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha realitzat un curs de formació per als manipuladors d'aliments

14 d'abril de 2009El servei DESOC de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha realitzat un curs de manipuladors d'aliments destinat a persones aturades i apuntades al servei, que hagin treballat en qualsevol àrea del sector alimentari o tinguin interès formatiu en aquest àmbit.

Amb aquest curs es pretén formar a persones desocupades que hagin treballat en aquest sector i que tinguin la intenció de seguir duent a terme aquestes activitats quan tornin a ser ocupades. L'objectiu és formar-los perquè portin a terme les seves activitats seguint unes correctes pràctiques d'higiene i fomentar hàbits i actituds correctes durant la feina.

Des de l'aplicació l'any 2000 de la nova normativa, l'anomenat "carnet de manipulador d'aliments" no és vigent, i són les empreses del sector alimentari les responsables de garantir la formació adequada en higiene dels aliments dels seus treballadors, tenint en compte la seva activitat laboral.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretén facilitar als empresaris i a tot el col•lectiu aturat relacionat amb la manipulació dels aliments la seva formació, segons requereix la normativa vigent.

L' empresa encarregada d'impartir aquestes sessions formatives és Labg2 que pertany al municipi de Palau-solità i Plegamans i s'encarrega d'assessorar i analitzar en alimentació, cosmètica i mediambient.


Imatge

Imatges relacionades