Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 18 de febrer

S'inaugura la nova planta de l'empresa japonesa Sakata Inx

4 de desembre de 2009El President de la Generalitat i l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans participen en l'acte

 

Avui divendres dia 4 de desembre, el President de la Generalitat, José Montilla, ha inaugurat conjuntament amb l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, la nova planta de Sakata Inx Espanya, situada al Polígon Industrial Riera de Caldes de Palau-solità i Plegamans.

 

Les noves instal·lacions reemplacen la factoria que la mateixa empresa tenia al municipi i que va resultar destruïda a causa d'un incendi el juny de l'any passat. La fàbrica, que es dedica as la producció de tintes d'impressió, ha estat construïda incorporant els principals avenços tecnològics en sistemes de seguretat i de producció, assolint així ser una de les empreses més modernes del Grup Sakata i més avançades del sector a nivell europeu. “L'actitud dels responsables de Sakata constitueix sens dubte un exemple de tenacitat i humilitat. Mostra la interacció entre el capital humà i el tecnològic, permetent aspirar a l'excel·lència”, ha destacat el President de la Generalitat de Catalunya, José Montilla.

 

Per la seva banda, l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans ha subratllat que “la nova planta de Sakata és un exemple d'esforç i valentia per impulsar un projecte innovador en moments d'incertesa econòmica com els que estem vivint”.

 

La nova planta de Sakata Inx Espanya, subsidiària d'un dels grups mundials en la fabricació de tintes d'impressió, té una superfície de 2.200 metres quadrats i incorpora els últims avenços tecnològics, tant pel que fa al procés productiu com als sistemes de seguretat.

 

L'acte d'inauguració de l'empresa Sakata ha comptat també amb la presència del director general de Sakata Inx Espanya, Francisco Javier Bou; del director de la Divisió Internacional d'operacions, doctor Morita; del Cònsol General del Japó, Teruaki Nagasaki; i de la delegada del Govern Català a Barcelona, Carme San Miguel. Tots ells han destacat la voluntat de ser una de les empreses líders en el sector a nivell europeu. “Sense l'ajuda de les administracions no hauria estat possible inaugurar avui aquesta nova fàbrica” assegurava Francisco Javier Bou.

 

A nivell municipal, i a banda de l'Alcaldessa, han assistit a la inauguració el regidor de Comerç, Indústria i Turisme, David Zambrana, i l'edil d'Economia i Desenvolupament Empresarial, Albert Font.


Imatges relacionades

  • 091204 inaugsakata01

    091204 inaugsakata01

  • 091204 inaugsakata03

    091204 inaugsakata03

  • Inauguracio Sakata

    Inauguracio Sakata