Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 15 de juliol

L'Ajuntament col·labora amb l'Associació de Comerciants per a la dinamització del comerç local

18 de desembre de 2009El consistori i l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans van signar un acord de col·laboració, que ja fa alguns exercicis que es duu a terme. A través d'aquest acord, l'Ajuntament ha atorgat 6.000€ a l'esmentada associació en concepte de suport per les actuacions que l'entitat realitza dins el Pla d'Actuació Comercial de la Vila.

 

L'Alcadessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, el regidor de Comerç, Indústria i Turisme, David Zambrana, i el president de l'Associació de Comerciants, Àngel Marsal, van formalitzar la signatura de l'acord, a través de la qual s'aprova la concessió, el 14 de desembre a la Masia de Can Cortès.

 

La quantitat lliurada correspon al suport que l'Ajuntament atorga a l'Associació per les activitats dutes a terme durant l'exercici de 2009. En concret, el Pla d'Actuació Comercial s'ha basat en diversos eixos d'actuació:

 

- Implementació de projectes innovadors

- Comunicació i promoció (campanyes i imatge promocional, Concurs d'Aparadors, V Fira Fora Estocs, Setmana del Comerç, Targeta de fidelització, campanya promocional de Nadal i Reis)

- Projectes vinculats a les Tecnologies d'Informació i Comunicació (TIC)

- Estructura empresarial, gestió i assessorament (despeses de consultora externa, material d'oficina, repartiment d'informació als comerços associats, treballs administratius i de gestoria).

- Altres accions puntuals vinculades a la formació, a les col•laboracions amb altres entitats, a Fira Palau…


Imatges relacionades

  • D'esquerra a dreta: Àngel Marsal, Mercè Pla i David Zambrana

    D'esquerra a dreta: Àngel Marsal, Mercè Pla i David Zambrana