Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

'Pràcticum Odisseu'

Es tracta de la segona edició d’un projecte que ofereix un total de 42 ofertes de pràctiques remunerades en empreses radicades en municipis del món rural.

 

‘Pràcticum Odisseu’ és un programa que representa pels joves la seva primera experiència laboral i que complementa la seva formació i els prepara per al mercat laboral.

 

Com apuntar-s’hi?

Els estudiants universitaris podran inscriure la seva candidatura al web www.odisseujove.cat. La durada de les pràctiques serà d’un mínim de 300 hores, que es realitzaran en el transcurs del curs acadèmic.

 

Qui l’impulsa?

El ‘Pràcticum’ és una iniciativa del programa marc Odisseu, el qual té per objectiu incentivar i facilitar el retorn i la inserció laboral de les persones joves a les zones rurals. Aquest programa està impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural i la Direcció General de Joventut, a partir d’una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, amb la col·laboració dels Grups d’Acció Local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de joventut.

 

Per a més informació i inscripcions: www.odisseujove.cat.


Del 28 de març de 2017 al 1 de juny de 2017

iCalendar

Comparteix aquest contingut