Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Concert de Nadal: Conte de Nadal a càrrec de Lisboa Zentral Café

Concert de Nadal: Conte de Nadal a càrrec de Lisboa Zentral Café. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 17 de 16 a 21 h).

Alavedra, Joan (acordió i veu); Altaba, Eduard (contrabaix i veu); Boix, Salvador (flauta, mandolina i veu); Camprodon, Oriol (clarinets i veu); Maureta, Xavier (bateria, xiulet i veu); Pasqual, Pep (saxos, clarinet, joguines i veu); Simó Ramon (narració i veu); Nàiades-Cor de noies.

Vet aquí un concert de Nadal en format de petit oratori per a conjunt instrumental, narrador i cor, basat en el tradicional conte d'“Els Pastorets”. Aquesta proposta vol explicar la història “d' Els Pastorets” com la recull la nostra tradició: una història d'àngels, pastors i dimonis entorn del naixement de Jesús. Però fent-hi una referència clara als nostres dies i a la realitat de la nostra societat actual, en la qual els valors de pau, solidaritat i tolerància de la tradició nadalenca estan sovint arraconats pel consumisme, l'individualisme i la competència.

A l'Església de Sant Genís

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amics de la Música Clàssica. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Serveis Socials


21 de desembre de 2007

21 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut