Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 4 d'agost

L’Ajuntament alerta que no està fent inspeccions d’aigua en els domicilis de Palau-solità i Plegamans

9 de maig de 2013La Regidoria de Consum ha emès un comunicat perquè la ciutadania desconfiï de les trucades que està fent una empresa en nom de l’Ajuntament. Per tal d'estendre l'advertència, l'àrea de Consum del consistori fa una xerrada informativa sobre aquest tema al Casal de la Gent Gran (Can Cortès) el dijous 9 de maig a les 17.00h.

 

La Regidoria de Consum ha emès un comunicat a la ciutadania davant el gran nombre de trucades rebudes al llarg del dia a l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, on la ciutadania alerta que uns suposats inspectors del Consistori s’han posat en contacte per realitzar analítiques d’aigua als domicilis particulars.

 

Segons explica la Regidoria, els veïns diuen que els truquen d’una empresa per tancar una hora per poder realitzar la inspecció de l’aigua, i davant la pregunta “de quina empresa són, els hi diuen que són inspectors contractats per l’Ajuntament”, explica la regidora de Consum, Carmen Cabeza.

 

Per aquest motiu, i davant el constant nombre de trucades que s’estan rebent a l’Ajuntament, s’ha publicat un comunicat on s’explicita que el Consistori no està realitzant cap tipus d’analítica de l’aigua, i que tampoc ho està fent l’empresa responsable del servei, Cassa.

 

Segons s’explica en el comunicat, aquests tipus d’analítiques les realitzen empreses que vénen productes de tipus osmosis o descalcificadors d’aigua mitjançant visites en els domicilis. La recomanació de la Regidoria de Consum és valorar prèviament si el producte és necessari i llegir i entendre tota la documentació que fan signar. Per últim, el comunicat recomana que, davant qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb la Policia Local als telèfons 93.864.96.96 o al 012.

 


Imatges relacionades

  • Façana de la Casa Consistorial

    Façana de la Casa Consistorial

Documentació adjunta