Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 21 de novembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Joventut va rebre durant el 2013 més de 40.000€ en subvencions per a projectes

12 de febrer de 2014La regidoria de Joventut va rebre durant l'any 2013 un total de 42.505€ en concepte de subvencions per dur a terme quatre projectes concrets.

 

Joan Carles Tinoco, Tinent d'Alcaldia d'Educació i Cultura i regidor de Joventut, considera que "el fet de rebre aquests diners, en el context actual, s'ha de valorar com un suport molt positiu a la feina que fa l'Ajuntament, l'equip de l'Escorxador i totes les entitats que hi participen". I és que "totes les administracions es miren amb lupa els projectes susceptibles de ser finançats per atorgar els pocs recursos disponibles a aquells que els ofereixen garanties de qualitat i d'incidència efectiva en la societat", afegeix Tinoco.

 

Les subvencions esmentades han estat concedides per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Red Española de Ciudades Saludables, ens que forma part de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Els quatre projectes que han rebut fons són:

 

-Gestió de l'equipament juvenil (Espai Jove l'Escorxador).

-Programa de dinamització i informació als centres d'educació secundària.

-Projecte de dinamització i formació del teixit associatiu.

-Programa de Salut Jove.


Imatges relacionades

  • La cogestió de l'Escorxador ha estat qualificada com a bona pràctica i diversos ajuntaments s'hi han interessat, com el de Tàrrega, que va enviar una delegació per conèixer-lo.

    La cogestió de l'Escorxador ha estat qualificada com a bona pràctica i diversos ajuntaments s'hi han interessat, com el de Tàrrega, que va enviar una delegació per conèixer-lo.

Enllaços relacionats