Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 20 d'octubre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Els i les joves decideixen els grups i les activitats que volen a la Festa Major 2017

2 de desembre de 2016Una trentena de participants consensuen propostes en el primer Mulla’t que es duu a terme en dues sessions

 

Els i les joves de Palau-solità i Plegamans han culminat el Mulla’t per la Festa Major 2017, el procés participatiu en el que fan propostes per a la Festa Major de Palau-solità i Plegamans, que aquest any se celebrarà del 24 al 28 d’agost. Aquesta edició ha estat la primera en la que l’Espai Jove l’Escorxador ha organtizat el Mulla’t en dues sessions, els dies 5 i 26 de novembre.

 

Marc Sanabria, regidor de Joventut, posa en valor el canvi de format del Mulla’t: “S’ha celebrat en dues sessions per tal d’impulsar la participació”. “Pensem –continua Sanabria- que és més atractiu fer-ho en dues sessions més curtes i ben definides: la primera, per explicar com funciona el procés participatiu i els condicionants en la programació de la Festa Major; la segona, per prendre decisions”.

 

Activitats

Els i les joves han consensuat una llista de grups musicals per establir les preferències del col·lectiu respecte als concerts que s’han de programar. Conté una desena de formacions per tal de tenir alternatives davant condicionants com la disponibilitat dels grups, els catxets, les limitacions econòmiques i altres aspectes que s’han de pactar al Procés participatiu de la Festa Major.

 

A més de fixar les seves preferències de concerts, els i les joves volen celebrar les següents activitats:

 

 • Empalmada
 • ColoRain
 • Partit de futbol posterior al Correbarres
 • Torneig de futbol 24 hores
 • Batalla de Galls
 • Exhibició de skaters

Algunes d’aquestes activitats seran novetats de la Festa Major. D’altres, com el ColoRain o l’Empalmada, són iniciatives que van sorgir d’edicions anteriors del Mulla’t i que ja s’han consolidat com a esdeveniments principals. Els i les joves que participen al Mulla’t no sols decideixen quins actes volen a la Festa Major, sinó que també es responsabilitzen d’organitzar-los. A banda, el Mulla’t ha designat els seus representants, que tenen la funció de coordinar-se amb les regidories de Festes i Joventut i amb el Procés participatiu de Festa Major, on tenen veu i vot un bon nombre d’entitats de la vila i on es tanca el programa definitiu de Festa Major.


Imatges relacionades

 • Reunió del Mulla't per la Festa Major 2107.

  Reunió del Mulla't per la Festa Major 2107.

 • El ColoRain és una de les activitats consolidades i sorgides del 'Mulla't per la Festa Major'.

  El ColoRain és una de les activitats consolidades i sorgides del 'Mulla't per la Festa Major'.