Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 11 de desembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Skates, rap i Dj’s per celebrar l’onzè aniversari de l’Espai Jove l’Escorxador

20 de juny de 2019L’Espai Jove l’Escorxador va celebrar aquest dissabte el seu onzè aniversari. L’acte es va iniciar a l’skatepark del municipi amb el campionat d’Espanya d’Streetboard que va aplegar duran tot el matí un centenar de persones. Van participar un total de 12 joves i els guanyadors van ser; Bernat Pomero amb el primer premi de 150€, Sergi Nicolas amb el segon premi de 100€ i el tercer premi valorat en 50€ va anar a parar en mans de Rodrigo Troyano. Durant tot el campionat el grup de joves skaters de Palau-solità i Plegamans van participar de forma activa amb l’organització i la realització de l’activitat.

 

Posteriorment es va celebrar la final de la lliga de rap Speakeasy. La lliga es va iniciar a la tardor i s’ha mantingut en el temps gràcies al grup motor de joves que van arribar a la Regidoria de Joventut amb la proposta i que ells i elles mateixes s’han autogestionat. Aquest ha estat un dels objectius recollit en el Pla de Joventut, fomentar la participació activa i l’autogestió de la població jove del municipi, a partir de l’acollida de propostes juvenils que comptaran amb el suport del servei de Joventut per poder-se fer realitat.

 

La festa de celebració va acabar amb un concurs de Dj’s entre dos participants i el guanyador va ser Dj’s Ribalta que com a premi actuarà una de les nits de la Festa Major.


Imatges relacionades

  • Un dels participants del campionat d'Espanya d'Skateboard

    Un dels participants del campionat d'Espanya d'Skateboard