Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 20 d'octubre
    |
  • Imprimeix la pàgina

L’Espai Jove l’Escorxador exposa el seu projecte a l’Infòrum 2019

11 de novembre de 2019Representants de l’equipament juvenil van assistir a les jornades adreçades a professionals de joventut del País Valencià

 

L’Espai Jove l’Escorxador va estar convidat aquesta setmana per l’Institut Valencià de la Joventut per presentar el projecte de cogestió de l’Escorxador a l’Infòrum, unes jornades adreçades a professionals de joventut del País Valencià, que es va celebrar els dies 6 i 7 de novembre a Benicàssim.

 

Per part de la Regidoria de Joventut, responsable de l’Espai Jove l’Escorxador, van assistir la tècnica de joventut Elena Maya i Tamara Morales, una de les tècniques referents en la dinamització del projecte, contractat per la fundació Pere Tarrés.  L’assistència a l’Infòrum 2019 serveix com a reconeixement extern per la Regidoria de Joventut del nostre consistori que ja ha rebut en altres ocasions, com quan el projecte es va recollir com a bona pràctica a la Fundació Pi i Sunyer o al Llibre de Bones Pràctiques.  

 

L’equipament es va inaugurar el 2008 ja amb el projecte de cogestió que es va estar treballant prèviament ja des del 2005. Des de llavors acull tota mena d’activitats per a joves i una àmplia oferta formativa. L’Escorxador és un espai de creació i d’experimentació de situacions que faciliten processos d’aprenentatge amb relació als valors, l’autoconeixement, la interrelació i la creació i construcció de projectes col·lectius amb intenció de millorar i transformar per millorar la nostra realitat més immediata.


Imatges relacionades

  • Xerrada sobre l'Escorxador a l'espai Infòrum 2019.

    Xerrada sobre l'Escorxador a l'espai Infòrum 2019.

  • Espai Jove L'Escorxador

    Espai Jove L'Escorxador