Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 17 de juny
    |
  • Imprimeix la pàgina

Presentació dels treballs audiovisuals del taller ‘Fem Imatge'

12 de juny de 2009 

 

L'Espai Jove l'Escorxador de Palau-solità i Plegamans acollirà el proper divendres 26 de juny, a les 19h, els treballs realitzats pels joves del taller Fem Imatge, impulsat des de la regidoria de Joventut.

 

 

El taller ha consistit en la realització de tres treballs audiovisuals (dos curtmetratges i la gravació d'un programa televisiu) que transmeten missatges amb els quals es pretén prevenir d'hàbits poc saludables entre la població jove. Els i les joves participants, que han realitzat el taller de forma voluntària i fora d'horari lectiu, han estat els únics protagonistes durant tot el procés. L'agent de salut de l'Espai Jove l'Escorxador i un tallerista especialitzat en mitjans audiovisuals els hi han donat l'assessorament i la formació necessària per tal que poguessin desenvolupar els propòsits de cadascun dels grups.

 

 

L'objectiu no només era crear els materials sinó també que aquests esdevinguin eines per a professionals municipals i docents per tal que puguin utilitzar-les com a suport a l'hora de treballar la promoció d'hàbits saludables.

 

 


Imatge
Sessió informativa sobre el taller 'Fem Imatge'

Imatges relacionades

  • Sessió informativa sobre el taller 'Fem Imatge'

    Sessió informativa sobre el taller 'Fem Imatge'