Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 20 d'octubre

La Fundació “Els Pepitus” Gay-Robert signa un conveni de 15.000 euros amb l’Ajuntament destinats a persones majors de 65 anys

27 de desembre de 2019El president de la Fundació privada “Els Pepitus” Gay-Robert, Enric Cartoixà, i l’Alcalde de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano, han signat avui un conveni mitjançant el qual la fundació dóna al consistori un total de 15.000 euros destinats a persones majors de 65 anys que precisin d’ajuts degut a la seva situació de pobresa. L'acte de signatura s'ha efectuat al Saló de Plens de l’Ajuntament Palau-solità i Plegamans.

 

El conveni recull que l’aportació econòmica va destinada a l’àmbit de serveis socials, que és qui treballa directament amb les persones majors que travessen situacions de dificultat. Cartoixà ha destacat que “els nostres estatuts recullen els ajuts per a gent gran necessitada”.

 

Per la seva banda, Oriol Lozano ha agraït la col·laboració de “Els Pepitus”: “Totes les aportacions són molt ben rebudes, especialment aquelles que serveixen per ajudar les persones que més ho necessiten”.

 

La Fundació Privada "Els Pepitus" Gay-Robert, de Palau-solità i Plegamans, té per objectius estimular i fomentar la formació tècnica, humanística i cultural en estudis de nivell superior, a més de beneficiar, com ha estat el cas de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb ajuts econòmics i socials a persones majors de 65 anys. "Els Pepitus" Gay-Robert col·labora amb l’Ajuntament des de l’any 2008, si bé la quantitat ha variat en funció dels recursos de la mateixa fundació.

 

Ambdues parts es comprometen a efectuar el seguiment conjunt i coordinat de les actuacions mitjançant reunions periòdiques. El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament realitzarà el seguiment de la situació sòcio-familiar de les persones majors de 65 anys que es trobin en les circumstàncies que els facin precisar d’intervenció.


Imatges relacionades

 • Signatura conveni

  Signatura conveni

 • Signatura conveni

  Signatura conveni

 • Signatura conveni

  Signatura conveni

 • Signatura conveni

  Signatura conveni